banner vobu 750x100
Адрес
Хмельницкий, ул.Шевченко, 55
Главный телефон
(0382) 70-05-10, (0382) 79-41-90, (0382) 70-12-22Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖА, МОНТАЖ, УСТАНОВКА:

- Металлопластиковые конструкции (окна, двери, балконы и лоджии)
- Алюминиевые конструкции (фасады, окна, двери, балконы и лоджии)
- Москитные сетки, роллеты
- Жалюзи вертикальные и горизонтальные
- Гаражные ворота роллетного типа
- Отливы металлические (полиэстр) и оцинкованные
- Подоконники пластиковые.

ТОВ «Веснянка» виробляє та проводить монтаж всього спектру світлопрозорих огороджуючих конструкцій та супутньої продукції — вікна та двері з полівінілхлориду, алюмінієві двері та вікна із термовставкою та без неї, алюмінієві розсувні системи, алюмінієві стоєчно-ригельні фасади, алюмінієві-композитні вентильовані фасади, алюмінієві захисні ролети, металеві секційні ворота, антимоскітні сітки та металеві відливи. Також співпрацюємо з ведучими виробниками дерев'яних вікон та дверей з євробрусу, деревяних міжкімнатних дверей, металевих протиударних вхідних дверей, вертикальних та горизонтальних жалюзі.

Підприємство створено 14 років тому, із них 9 на віконному ринку, 7 з власним виробництвом. На сьогоднішній день на підприємстві працює 150 працівників, організовано 15 преставництв, сформовано 11-ь монтажних бригад. Автопарк 25 автомобілів, виробництво площею 2500 м2 і 60-ю одиницями устаткування.

Центральний офіс знаходиться в м.Хмельницькому, виробництво в с.Гвардійське , Хмельницького району, наші представництва знаходяться в Хмельницькій, Вінницькій та Тернопільській областях, розвинута дилерська мережа покриває всю західну Україну.
Карта