banner vobu 750x100
Адрес
м. Рівне
Главный телефон
(067) 925-06-88Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Цена услуги от (грн)
260.00
Фотографии (5)
Втілю Ваші задуми у реальність. Відповідально та професійно.

Дизайн житлових, офісних та публічних просторів.
• Послуги архітектора – відповідальне проектування та реконструкція . Ескізні та робочі проекти будинків, добудов та реконструкцій.
• Створення дизайн проекту з детальними кресленнями для будівельних, оздоблювальних, електротехнічних, сантехнічних робіт, проект опалення. Всі елементи дизайн проекту РЕАЛЬНІ ДО ВТІЛЕННЯ відносно бюджету проекту та потреб замовника.
• Супровід реалізації проекту – зустріч з майстрами при остаточній розмітці комунікацій, допомога в проектуванні меблів, підбору плитки інших оздоблювальних матеріалів, пошуку майстрів та виконавців більшості видів робіт та ін..
• 3D візуалізація.

Можлива співпраця по кожному окремому пункту.

Плануйте роботу завбачливо. На створення проекту потрібен час. Варіант «завтра прийде електрик, а ми не знаємо де розетки та світильники» - це безвідповідально по відношенню до тих зусиль та коштів, які Ви вкладаєте у Ваше житло.
Коли ми узгодили розміщення всіх меблів, спроектували кухню, ванну, освітлення на вулиці, з якого боку дивану стоятиме торшер, чи буде підсвітка на сходах, які світильники біля ліжка - з розетки, вбудовані чи зі стелі, вхід Інтернету, де буде стояти новорічна ялинка та включатись новорічна зовнішня ілюмінація та ін. сотні дрібниць – тоді я можу відповідально сказати де будуть розетки. Не раніше ))

Перша зустріч та огляд об’єкту нічого не коштують.

Звертайтесь, буду рада співпрацювати ))
Карта