banner vobu 750x100
Адрес
м.Житомир, вул. Баранова, 52
Главный телефон
(097) 329-97-98Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
(041) 242-84-21
Цена услуги от (грн)
500.00
Фотографии (1)
Монтаж кондиціонера - це найважливіший етап технологічного ланцюжка . Від якості монтажу безпосередньо залежить термін служби кондиціонера. Тому монтажні роботи повинні здійснюватись тільки висококваліфікованими фахівцями, які займаються цим видом діяльності протягом тривалого часу, і несуть повну відповідальність за якість монтажу. При установці повинні застосовуватися тільки якісні витратні матеріали та комплектуючі.

Установка кондиціонерів - завдання непросте , що включає в себе кілька видів робіт - від безпосереднього кріплення блоків (внутрішнього і зовнішнього ) до підключення труб , закачування фреону і монтажу електричної мережі.

Підприємство «Сніговик-24 » пропонує послуги з монтажу кліматичної техніки будь-якої складності - від установки кондиціонера в квартирах і будинках до впровадження промислових кліматичних систем на виробництві . Підприємство є офіційним диллером «Фірми «Деккер Україна» у Житомирі і Житомирській області, про що свідчать наші низкі ціни на кондиціонери.

Багатий досвід монтажу, наявність необхідного обладнання та висококваліфікований персонал компанії дозволяють нам пропонувати якісну послугу за прийнятними цінами.

При виборі виконавців необхідно пам'ятати, що від того, у кого ви замовите поставити кондиціонер, залежить його безшумність, ефективність, тривалість терміну служби. Перевагу потрібно віддати професійним компаніям, що реалізують дану послугу не один рік і знаючим всі тонкощі монтажу.

Отзывов (1)

★★★★★

профессионалы своего дела
Команда Снеговик-24 настоящие профессионалы. Давно с ними сотрудничаю, на всех этапах взаимодейсвия получаю качественные услуги начиная с оформления заказа заканчивая актами сверок.

Оставить отзыв

Карта