banner vobu 750x100
Адрес
Черкассы, вул. Ільїна, 55, оф. 204
Главный телефон
(0472) 66-77-12, (067) 967-77-44Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Типи гідроізоляції

Антіфільтраціонная гідроізоляція застосовується для захисту від проникнення води в підземні і підводні споруди (підвали і заглиблені приміщення будівель, транспортні тунелі, шахти, опускні колодязі та кесони), через підпірні гідротехнічні споруди (греблі, їх екрани , понуро, діафрагми), а також для захисту від витоку експлуатаційно-технічних або скидних вод (канали, тунелі та ін водоводи, басейни, відстійники, резервуари та ін.)

Антикорозійний гідроізоляція призначена для захисту матеріалу споруд від хімічно агресивних рідин і вод (мінералізовані грунтові води, морська вода, стічні водипромишленних підприємств), від агресивного впливу атмосфери (надземні металеві конструкції, гідротехнічні споруди в зоні змінного рівня води) і від електрокорозії, що спричиняється блукаючими струмами (опори ліній електропередач, трубопроводи та ін підземні металеві конструкції). За видом основного матеріалу розрізняють гідроізоляцію асфальтову антикорозійну, мінеральну, пластмасову та металеву; за способом пристрою - фарбувальне, штукатурну, обклеювальної, литу, просочувально, ін'єкційну, засипних, монтуємий; за основним призначенням і конструктивними особливостями - поверхневу, шпонкові, що працює "на притиск "і" на відрив ", ущільнюючу шви і сполучення, комплексного призначення (теплогідроізоляція, пластичні компенсатори).

фарбувальна гідроізоляція (гаряча і холодна) виконується у вигляді тонкого (до 2 мм) багатошарового покриття, зазвичай з бітумних і полімерних лаків і фарб, для Протикапілярну і антикорозійного захисту залізобетонних і металевих конструкцій. Найбільш надійні гарячі бітумно-полімерні і холодні епоксидно-каучукові покриття. Усе більше застосування отримують нові полімерні матеріали холодного твердіння.

Штукатурна гідроізоляція (гаряча і холодна) являє собою багатошарове (до 2 см) покриття; найбільш поширені для залізобетонних споруд: цементний торкрет, холодні і гарячі асфальтові штукатурні розчини і мастики, що не потребують захисного огородження та що дозволяють механізувати процес їх нанесення. Розширюється застосування полімербетонний і полімерцементні покриттів, колоїдного цементного розчину.

обклеювальної гідроізоляція проводиться наклейкою рулонних матеріалів у вигляді багатошарового (зазвичай в 3-4 шари) покриття з обов'язковим захистом поверхневими стяжками й стінками. Незважаючи на велике поширення, обклеювальної гідроізоляція у ряді випадків замінюється фарбувальною і штукатурної гідроізоляцією. Відрізняється підвищеною тріщиностійкість; вдосконалення її йде по шляху застосування полімерних плівок, склопластиків.

Литий гідроізоляція - найбільш надійний вид гідроізоляції; виконується, як правило, з гарячих асфальтових мастик і розчинів розливанням їх по горизонтальному підставі (в 2-3 шари загальною товщиною 20-25 мм) і заливкою за стінку або опалубку на стінах (завтовшки 30-50 мм); унаслідок складності і дорожнечі виконується в особливо відповідальних випадках. Розвиток її йде по шляху застосування
Карта