banner vobu 750x100
Адрес
м. Вінниця, вул.Чехова 2 (тер. лампового заводу)
Главный телефон
(0432) 573-577, (063) 577-95-90Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Магазин будівельних матеріалів "Вінагрохім" пропонує: облицювальну і будівельну цеглу, піно і газоблоки - блоки газосилікатні (блоки з пористого бетону), сухі суміші, утеплювачі і покрівельні матеріали з доставкою на об'єкт за доступними цінами.

Широкий асортимент будівельних матеріалів від нашого магазину-складу дозволяє нашим клієнтам вибрати усі необхідні матеріали для зведення затишного будинку, надання йому індивідуальності і неповторності.

Будівельна цегла – екологічно чистий, високоміцний будівельний матеріал для зведення фундаментів, несучих стін, і цоколів споруд. Застосовується також для спорудження колон, стовпів, кладки камінів, печей і димарів.

Облицювальна керамічна цегла - це штучний камінь різної форми, сформований з мінеральних матеріалів (глини) і набуває каменеподібні властивості після випалення. Облицювальна керамічна цегла надає будові вишуканий естетичний вигляд. Завдяки багатій палітрі кольорів і багатогранній фактурі, широко застосовується як для обробки фасадів будинків, так і архітектурному оформленні огорож, сходових клітин, вікон, арочних переходів, дверей і так далі.
Силікатна цегла - міцний, економічний матеріал, широко застосовується для кладки і одночасного облицювання стін будівель і споруд, для обробки інтер'єрів, надає їм виразності і архітектурну індивідуальність.

Газобетон (газоблок) - це сучасний будівельний матеріал. Він виготовляється з цементу, води, вапна і кварцевого піску методом автоклава, в якому підтримується певна температура і тиск. При змішуванні в автоклаві компонентів для виробництва газоблоків з алюмінієвою пудрою відбувається виділення газу (водню), який у декілька разів збільшує об'єм сирої суміші і бульбашки якого, при застиганні бетонної маси, створюють в структурі газобетону (газоблоку) велику кількість пор.

Піноблоки (газосилікатні блоки з пористого бетону) - найдоступніший і економічніший матеріал для будівництва. Піноблоки завдяки своїй пористій структурі мають малу масу, високоміцні і відрізняються високим рівнем звуко- і теплоізоляції. Екологічно чисті і безпечні, геометрично правильної форми блоки піноблоки застосовують в зведенні стін будь-яких типів будівель.
Карта