banner vobu 750x100
Демонтажні роботи, демонтаж бетону, будівель, стін

Демонтажні роботи, демонтаж бетону, будівель, стін

Хмельницький, як і будь-який інший місто, наповнений безліччю будівель, що підлягають демонтажу. На знесення будівель необхідно спеціальний дозвіл і здійснювати демонтажні роботи в цьому випадку повинні тільки професіонали. Іноді виникає ситуація, що на придбаній ділянці знаходиться старе непотрібне будова, яке необхідно знести, щоб на його місці звести нове. У Хмельницькому багато контор, які здійснюють знесення будинків та інших споруд.

Демонтажні роботи слід ретельно планувати і здійснювати їх у суворій послідовності. Перед тим, як починати руйнування будівель, потрібно скласти технологічну карту, в якій будуть визначені і враховані всі нюанси. Це лише здається, що «ламати - не будувати», насправді ж навіть старе на перший погляд будова буває досить непросто зруйнувати, тому знесення будівель неможливий без спеціального обладнання. Здійснюючи знесення будинків, дуже важливо випадково не пошкодити близько розташовані об'єкти, що не підлягають демонтажу. Ціна на демонтаж будівель у Хмельницькому становить близько 12$ за квадратний метр.

Зараз руйнування будівель стало простіше за рахунок різноманітності сучасних технологій і матеріалів. Знесення будівель може здійснюватися з допомогою екскаватора, підвісного сталевого молота або тягових пристроїв. Демонтаж будівель може бути як повним, так і частковим. Іноді потрібно прибрати лише деякі конструкції. Здійснюючи демонтаж стін, дуже важливо розуміти, що несе ця конструкція, чи ні. Руйнуючи несучу стіну, потрібно або залишати її частина, або замінювати якимись колонами або підпорами, що витримують навантаження. Саме тому демонтаж стін повинні проводити тільки фахівці після ретельних попередніх розрахунків. Якщо потрібно зробити отвір у бетонній стіні, демонтаж бетону здійснюється шляхом алмазного різання. Демонтаж бетону має вартість близько 30$ за м2. У великих промислових масштабах демонтаж бетону здійснюється за допомогою екскаваторів з гідравлічним навісним обладнанням.

Демонтаж стяжки можна здійснювати і самостійно. Оскільки вона виконана з бетону, здійснюють це за допомогою відбійного обладнання. Якщо стяжка має невелику товщину, демонтаж бетону моно здійснити звичайним ломом. Ціна на демонтаж стяжки становить близько 10$ за квадратний метр. Роблячи ремонт у ванній і туалеті, потрібно провести демонтаж плитки, щоб замінити її на нову. Робиться це за допомогою зубила або спеціального перфоратора. Через брак навичок і устаткування можна звернутися до фахівців, яких в такому місті, як Хмельницький досить багато. Ціна на демонтаж плитки становить 12$ за квадратний метр.

Демонтаж паркету здійснюється за допомогою стамески і молотка. Найнадійніший спосіб - це монотонно знімати кожну дошку окремо. Якщо не вистачає терпіння, можна найняти спеціаліста. Ціна на демонтаж паркету становить близько 12$ за квадратний метр. Якщо звернутися до професіоналів, знесення будівель буде швидким і безпечним.

 Автор Елена Ремотик
Демонтажні роботи за доступними цінами, Христофор

Хмельницкий, Пилотская 14

Оздоблювальні роботи, ремонт Сантехнічні-Електромонтажні роботи. Монтажні і висотні роботи. Реставрація і ремонт підлог, стін і стель.

Монтажні і демонтажні роботи. ПВКП «Варяг»

Хмельницкий, ул. Заречанская, 3

Монтажні і демонтажні роботи.

Демонтажні роботи

Индекс доверия0 Отзывов
Демонтажні роботи

г. Хмельницкий

Наша компанія виконує демонтажні роботи будь-якої складності: демонтаж висотних будівель, труб, цегляних будівель, бомбосховищ і фундаментів, а також демонтаж аварійних конструкцій.

Виконуємо демонтажні роботи, А. Н. Моноліт

г. Хмельницкий

Наша компанія - це успішно розвивається бізнес у наданні таких як будівельні послуги та демонтажні роботи. Головними напрямними нашого бізнесу є послуги з демонтажу різних об'єктів. За час роботи ми накопичили достатній досвід, щоб якісно провести демонта ...

Демонтаж, Компанія «Світ Комфорту»

Индекс доверия0 Отзывов
Демонтаж, Компанія «Світ Комфорту»

Хмельницкий, ул. Каменецкая, 101

Під час проведення ремонтних робіт будівельники повинні з великою відповідальністю поставитися до робіт з демонтажу прийшли в непридатність старих вікон і монтажу на їх місце нових красивих пластикових вікон. І не треба спокушатися тим, що демонтаж вікон ...

Монтаж-демонтаж, ТОВ «Альп-Пром»

Индекс доверия0 Отзывов
Монтаж-демонтаж, ТОВ «Альп-Пром»

Хмельницкий, переулок Маяковского, 7 кв.15

Монтаж-демонтаж: бетонних, цегляних, металевих конструкцій, водостічних труб, склопакетів. Висотно-верхолазні роботи: монтаж-демонтаж (зовнішньої реклами, антенного обладнання, кондиціонерів, освітлювальних приладів, систем вентиляції), фарбування (щог ...