banner vobu 750x100
Покрівельні роботи, покрівля даху, монтаж та ремонт

Покрівельні роботи, покрівля даху, монтаж та ремонт

Дуже важливим для всіх домовласників, наприклад, у Хмельницькому та інших містах є наявність надійного даху над головою. І це не метафора, адже саме від того, як будуть проведені покрівельні роботи, залежать дуже багато експлуатаційні характеристики будинку згодом. Всім хочеться тепла і затишку, і основним фактором при цьому є дах, захищена від вітрів і протікань.

Дуже важливо знайти оптимальний матеріал, провести ретельний розрахунок покрівлі і визначитися з підрядником, який буде виробляти монтаж вашої даху. Виконувати покрівельні роботи самостійно дуже складно, не маючи досвіду, можна все зіпсувати. Краще знайти професіоналів, в такому місті як, приміром, Хмельницький це буде нескладно. Тоді вам дуже довго не знадобиться ремонт даху, а сама дах буде радувати вас не один рік.

Монтаж покрівлі складається з несучих конструкцій (балок, перекриттів, крокв), підстави, гідроізоляції і самого покрівельного матеріалу. Влаштування несучих конструкцій може бути як простим, так і складним, залежно від планування будинку, його поверховості, матеріалу. Потрібно з особливою старанністю продумати монтаж покрівлі, перш ніж починати її монтаж. Дуже важлива грамотна гідроізоляція покрівлі, адже вона перешкоджає попаданню вологи у будинок. Гідроізоляція покрівлі здійснюється з допомогою спеціальних плівок і мембран, що захищають житло від вологи, конденсату і потоків води. Наприклад, у місті можна знайти безліч компаній, що здійснюють пристрій дахів.

Останнім часом в усі великі міста і зокрема в Хмельницький прийшла мода на м'яку покрівлю. До неї можна віднести руберойд і металочерепицю. Монтаж м'якої покрівлі - популярна тенденція в будівництві. Укладання металочерепиці складається з таких етапів, як підготовка підстави, кріплення підкладкового килима, монтаж планок і безпосередньо сама укладання металочерепиці. Краще всього виробляти монтаж м'якої покрівлі в теплу пору року. Вартість покрівельних робіт при укладанні металочерепиці вище, ніж у випадку з шифером ондуліном, але зате у неї набагато краще експлуатаційні характеристики, тому має сенс розщедритися.

Утеплення даху можна проводити різними методами. Перш ніж починати утеплення даху та покрівлі, слід виконати ретельний розрахунок даху. Це дозволить зрозуміти, скільки матеріалу вам знадобиться і в яку суму обійдеться цей захід. Утеплення даху можна проводити як зсередини, так і зовні. Дах зовні утеплюється спеціальними теплоізоляційними плитами, а зсередини мінеральною ватою або пінополістиролом. Утеплювач, як правило, прокладається між кроквами. Утеплення даху та покрівлі істотно знижує тепловтрати, а також забезпечує додатковий захист від протікання.

При тривалій експлуатації через деякий час може знадобитися ремонт даху. Ним займаються компанії, що здійснюють монтаж покрівлі. Вартість покрівельних робіт в даному випадку розраховується індивідуально і залежить від ступеня зносу даху і витрати матеріалів на її відновлення.

 Автор Елена Ремотик
Влаштування нової покрівлі, або за ремонт старого даху, ТОВ «ВКФ «КОНСОЛЬ»

вул. Миру, 89, Славута, Хмельницкая область

ТОВ «ВКФ «Консоль» пропонує Вашій увазі коротку інформацію про продукції, що випускається Славутським руберойдовим заводом, та про переваги використання новітніх покрівельних матеріалів. Наплавляемие рулонні матеріали виготовляються на сучасному облад ...

Пристрій покрівлі, PVC-MASTER

Индекс доверия0 Отзывов
Пристрій покрівлі, PVC-MASTER

г. Хмельницкий

Покрівля - це складна, багатошарова і багатопланова частину будівлі.Ми пропонуємо своїм замовникам проведення покрівельних робіт, монтаж покрівлі та влаштування покрівлі. Пристрій покрівлі включає в себе монтаж теплоізоляції, пароізоляції, влагоизолиру ...

Покрівельні, фасадні роботи, монтаж, демонтаж

Хмельницкий, ул. Житня 57/1

Професійний монтаж покрівлі та фасаду будь-якого типу. Швидкі терміни, прийнятні ціни, гарантія якості. В наявності весь необхідний матеріал і комплектуючі європейської якості за оптовими цінами з доставкою на об'єкт.

Якісна покрівля від ПП Буд-Імідж

Индекс доверия0 Отзывов
Якісна покрівля від ПП Буд-Імідж

Хмельницкий, ул. Тернопольская 13

Буд-Імідж - покрівельні роботи, матеріали, аксесуари Компанія «Буд-Імідж» успішно працює на ринку з 2000 року. Ми пропонуємо різноманітний вибір високоякісної продукції для будівництва і ремонтно-реставраційних робіт. Одним з основних напрямків нашої дія ...

Покрівельні роботи та матеріали від "Буд-Імідж"

Хмельницкий, ул. Тернопольская, 13

Команда досвідчених професіоналів «Буд-Імідж» в будь-який момент готова вирішити поставлене вами завдання. Вам буде надана технічна консультація, ми зробимо всі необхідні виміри та розрахунки, складемо кошторис, надамо гарантію. Також у перелік надаваних ...

Покрівельні роботи

Индекс доверия1 Отзывов
Покрівельні роботи

г. Хмельницкий

Пропонуємо: 1. Всі види покрівельних робіт 2. Монтаж водостічних систем 3. Підшивка сайдингом 4. Виготовлення,збірка бесідок і легких укриттів для відпочинку 5. Встановлення монгальних і барбекю систем Велий досвід,помірні ціни і якісна робота зал ...

Покриття покрівель металевим листовим профілем, ПП «Н. М. П.» РМП

Хмельницкий, ул. Тернопольская, 40/1

- Покриття стін і покрівель металевим листовим профілем. - Виготовлення аксесуарів для покрівлі та жерстяні роботи. - Вироби з нержавіючої сталі (перила, поручні та ін) - Продаж нержавіючого металопрокату.

Пристрій і ремонт м'яких покрівель, ТОВ «Гама-Техніка ЛТД»

Хмельницкий, ул.Черновола, 88/6

покрівельні роботи, пристрій і ремонт м'яких покрівель (дахів), в т. ч. пристрій вентиляторів для дахів.