banner vobu 750x100
Чоловік на годину, побутові послуги, домашній майстер, дрібний ремонт

Чоловік на годину, побутові послуги, домашній майстер, дрібний ремонт

В такому великому мегаполісі, як, приміром, Хмельницький у людей через скаженого темпу життя часто не вистачає часу на домашню роботу і дрібний ремонт. До того ж, мало який чоловік в наш час може похвастатися тим, що він майстер на всі руки. І це правильно - кожен повинен займатися своєю справою. Не варто вимагати від програміста або дизайнера, щоб він чинив проводку або хвацько управлявся з болгаркою. Не варто вносити в сімейне життя розбрат, якщо чоловік з-за втоми або брак часу не може прикрутити перегорілу лампочку. Це допоможе заощадити час і вбереже вас від непотрібних сварок зі своєю другою половинкою.

Крім заміжніх дам, які не хочуть навантажувати благовірного по дурницях, домашній майстер користується чималим попитом у самотніх жінок, які безсилі перед побутовими неприємностями. В будь-якій спеціалізованій компанії, які, як правило, так і називаються «чоловік на годину», можна замовити спеціаліста з електрики, сантехніки, столярних робіт, і багатьох інших видів домашніх робіт. Чоловік на годину легко полагодить протікає кран, замінить згорілі запобіжники, підлатати занепалу меблі, вріже замок, повісить на стіну дзеркало. Майстер на годину може виконати не тільки дрібний побутовий ремонт, але і підготувати житло до капітального ремонту: оштукатурити стіну, демонтувати старі покриття і багато іншого. Замовивши послугу «чоловік на годину», ви можете бути впевненими в тому, що до вас прийде справжній майстер на всі руки, яким будь-яка робота буде по плечу. Крім офіційної контори, свої послуги вам може запропонувати і приватний майстер, який працює сам на себе. Як правило, він бере за роботу дешевше, але тут потрібно бути гранично обережними і по можливості перевіряти його благонадійність. Якщо цей приватний майстер робив дрібний ремонт комусь із знайомих, то йому цілком можна довірити і своє житло.

Домашній майстер - досить популярна у всіх великих містах, і зокрема в Хмельницькому послуга. Вартість вираховується для кожного індивідуально, в залежності від кількості робіт та їх складності. В середньому чоловік на годину обійдеться вам від 5 доларів і вище.

Майстер на годину - послуга не тільки для жінок, але і для чоловіків. Останнім часом в мегаполіси і також в Хмельницький прийшла мода на домашніх працівниць, які погодинно виконують дрібну побутову роботу. Особливо це популярно серед чоловіків-холостяків, у яких немає навичок і часу для наведення порядку і приготування їжі. Дружина на годину допоможе вирішити цю проблему. Вона ретельно прибере в квартирі, розкладе по поличках речі в шафах, поллє домашні рослини і догляне за тваринами, наведе в оселі затишок і приготує їжу на будь-який смак і сплатити комунальні послуги. Вона може навіть посидіти з дітьми при необхідності. Це прекрасний вихід для тих, хто не в змозі найняти постійну домробітницю. Дружина на годину обійдеться в середньому від 6 доларів в залежності від переліку робіт і їх складності.

 Автор Елена Ремотик

Домашній майстер. Столярні роботи.

Индекс доверия0 Отзывов
Домашній майстер. Столярні роботи.

Хмельницкий, ул. Верхняя береговая 11/2

Фірма «Домашній майстер» надає столярні послуги. Вже більше 7 років ми працюємо на ринку. Кваліфіковані столяри якісно виконають наступні столярні роботи: монтаж замків, ремонт замків, монтаж дверей, ремонт дверей, збирання меблів, ремонт меблів, монтаж к ...

Чоловік на годину, Муж на час !!!

Индекс доверия0 Отзывов
Чоловік на годину, Муж на час !!!

г. Хмельницкий

Если Вам потребуется: • отремонтировать, почистить стационарный компьютер ноутбук. • повесить зеркало в ванной, прибить полочку, повесить панно или картину, повесить ковер, сушилку в кухне, установить новую люстру. • Заменить линолеум, прибить плинтус, ...