banner vobu 750x100
Жалюзі на вікна горизонтальні, римські штори, тканинні ролети

Жалюзі на вікна горизонтальні, римські штори, тканинні ролети

Багато людей, особливо жителі густонаселених міст, як, приміром, Хмельницький вішають жалюзі на вікна. Це дозволяє не тільки позбутися від зайвої спостереження, але й захистити кімнату від шкідливого впливу ультрафіолетових променів. Зважаючи на велику їх популярності різноманіття вибору вражає уяву. жалюзі поділяються на вертикальні і горизонтальні, існують також рулонні жалюзі, дерев'яні та тканинні ролети, римські штори і багато інших. На сьогоднішній день існує можливість підібрати жалюзі строго за розміром вікна, замовивши їх в одній із спеціалізованих компаній в будь-якому місті. Можна навіть замовити індивідуальний дизайн штор під інтер'єр кімнати.

Горизонтальні жалюзі відрізняються тим, що ламелі в них розташовані горизонтально. Вони можуть закривати весь віконний отвір, або окремі стулки. Їх можна кріпити як до дерев'яних, так і до пластикових вікон. Серед горизонтальних жалюзі особливою популярністю користуються дерев'яні, бамбукові та алюмінієві. Бамбукові й дерев'яні жалюзі мають ряд переваг перед алюмінієвими. Дерев'яні жалюзі екологічні і не схильні до вицвітання, виділяють приємний запах деревини.

Вертикальні жалюзі відрізняються від горизонтальних тим, що ламелі у них розташовані вертикально і, як правило, ширші. Вони виготовляються з пластику, алюмінію або тканини. Їх конструкція більш зручна в управлінні і підходить для великих вікон. Встановити подібні жалюзі на вікна теж не складе праці.

Останнім часом досить популярні рулонні жалюзі. Принцип їх роботи вже закладена в назві - вони здатні згортатися у рулон. жалюзі рулонні намотані на спеціальний вал, обертаючи яким можна керувати шторами. Є різні варіанти кріплення таких штор та їх конструкції. Рулонні жалюзі можуть бути свободновисящими, або систем МІНІ і ЮНІ. Деякі штори подібного типу можна придбати в будівельному гіпермаркеті. Крім того жалюзі рулонні можна замовити в будь-якому спеціалізованому магазині будь-якого міста, як приміром Хмельницький.

Крім жалюзі, широке поширення одержали різні рулонні штори. Це можуть бути тканинні ролети, або так звані римські штори. Вони являють собою спеціальну жорстку тканину, намотану на вал, управління яким здійснюється з допомогою ланцюжка. Римські штори можуть бути укладені в спеціальний короб, а також можуть вільно звисати. Вони не мнуться, не вицвітають на сонці і відрізняються простотою догляду - достатньо лише протерти їх вологою тканиною. Прати такі штори категорично не можна - вони від цього втрачають форму і текстуру. При бажанні, до прикладу, у Хмельницькому завжди можна замовити пошиття штор. Він примітний тим, що можна продумати дизайн штор самостійно, щоб вони гармоніювали з інтер'єром. Замовити можна як звичайні, так і рулонні штори. Досвідчений майстер здійснить пошиття штор згідно вашим вимогам і побажанням. Красиві стильні штори - запорука затишку та комфорту у будинку, а також надійний захист від сторонніх очей.

 Автор Елена Ремотик
Жалюзі, тканинні ролети, вертикальні, ПП Личак В. Г.

Хмельницкий, ул. Каменецкая, 16

Жалюзі вертикальні і горизонтальні. Тканинні рулонні жалюзі. Системи з коробом та без короба. Великий вибір тканин та кольорів. Продаж, встановлення та обслуговування!

Жалюзі всіх видів

Индекс доверия0 Отзывов
Жалюзі всіх видів

м. Хмельницький, проспект Мира 61\1а

Жалюзі горизонтальні прекрасно підходять для вашого дому чи офісу. Жалюзі поєднюють в собі красу, якість, практичність та гарну ціну. Горизонтальні жалюзі легкі в догляді. Вони не вбирають вологи та не втрачають свого зовнішнього виду довший час. Виго ...

Жалюзі та ролети від ЛЕПТА ПЛЮС ПП

Индекс доверия0 Отзывов
Жалюзі та ролети від ЛЕПТА ПЛЮС ПП

Хмельницкий, ул. Театральная, 46

Продаж та встановлення: Жалюзі, ролети - Двері - Вікна металопластикові - Двері метеллопластиковые Приватне Підприємство "ЛЕПТА ПЛЮС" працює на ринку України з травня 2000 року. І зараз успішно надає послуги з облаштування будь-яких приміщень, заст ...

Жалюзі, тканинні роллетки, МПП «Нові технології»

Хмельницкий, ул. Подольская, 10

ВИГОТОВЛЕННЯ ТА ПРОДАЖ: Жалюзі, тканинні роллетки, захисні ролети. Металопластикові вікна та балконні рами тм «Alutech» (Алютех). Кожен клієнт, який звернувся до фахівців Нових Технологій, отримує максимум уваги на всіх етапах надаваних компанією пос ...

Жалюзі різних видів, ПП Захаров Андрій Володимирович

Хмельницкий, ул.Соборная, 11, оф.211

ВИГОТОВЛЕННЯ, ПРОДАЖ, МОНТАЖ ТА ВСТАНОВЛЕННЯ: Жалюзі вертикальні тканинні, бамбукові Жалюзі горизонтальні дерев'яні, алюмінієві Жалюзі мультифактурні Ролети захисні та тканинні

Жалюзі вертикальні та горизонтальні, ТОВ «Вилад»

Хмельницкий, ул.Тернопольская, 13/1

ПРОДАЖ, УСТАНОВКА, РЕМОНТ: Жалюзі вертикальні та горизонтальні, ролети.