banner vobu 750x100
Ландшафтний дизайн, саду, озеленення та благоустрій території

Ландшафтний дизайн, саду, озеленення та благоустрій території

Більшість людей в мегаполісах і зокрема в Хмельницькому живуть у приватному секторі і мріють мати у себе вдома красивий Ландшафтний дизайн ділянки. Кому-то доводиться здійснювати благоустрій території з нуля, хтось веде ландшафтні роботи, вже маючи на якийсь території садовий дизайн. Розробляти дизайн ділянки, необхідно так, щоб він гармоніював з усіма будівлями на території, а також точно знати, де будуть знаходитися доріжки, зоною відпочинку та культурні насадження. Тому перш ніж починати благоустрій території, потрібно скласти ландшафтний проект ділянки. Зайнятися цим може спеціалізована студія ландшафтного дизайну.

Ландшафтний проект ділянки являє собою креслення, на якому зображені всі будови, насадження та інші нюанси. Продумуючи дизайн садової ділянки, дуже важливо заздалегідь відвести місце під зони відпочинку, спорту і ігор з дітьми. Також дуже важливий господарський двір. Він повинен мати достатньо багато місця, в ідеалі 6 на 6 м. Плануючи дизайн присадибної ділянки, необхідно вирішити, які садові культури там будуть вирощуватися, ознайомитися з їх характеристиками та умовами зростання. Не всі кущі і дерева легко уживаються один з одним, і це слід пам'ятати, здійснюючи ландшафтне проектування. Під овочеві культури також слід відвести місце, продумуючи Ландшафтний дизайн ділянки, адже так приємно виростити щось власноруч на своїй землі. Дизайн садової ділянки немислимий без ягід і фруктів, тому потрібно обов'язково внести їх у ландшафтне проектування.

Дизайн присадибної ділянки і всі ландшафтні роботи бажано погоджувати з сусідами, щоб не створити їм дискомфорту своїми деревами, розташуванням різних зон і місцем проживання домашніх тварин. Але не варто забувати і про себе, складаючи ландшафтний дизайн ділянки. За правилами озеленення саду потрібно проводити таким чином, щоб висота дерев зменшувалася по мірі наближення до будинку.

Оформлення дачної ділянки неможливо без гарного та надійного паркану. Можна в принципі продумати садовий дизайн таким чином, щоб дерева утворювали живопліт, але цього все одно доведеться чекати довго. Оформлення дачної ділянки має бути красивим і не вимагає тривалого догляду. Роботи з озеленення повинні бути в радість, а не в тягар.

Благоустрій ділянки краще починати з висадки дерев. Коли роботи по озелененню закінчені, вистилаються доріжки. Якщо сумніваєтеся в тому, як правильно розсадити дерева, квіти і чагарники, цим може зайнятися студія ландшафтного дизайну. Приміром, у Хмельницькому безліч компаній, що надають послуги з озеленення. Ландшафтний дизайнер висадить дерева в правильному порядку і вдало скомпонує квіти.

 Автор Елена Ремотик

Всі види ландшафтних робіт

Индекс доверия0 Отзывов
Всі види ландшафтних робіт

м. Хмельницький

Всі види ландшафтних робіт: благоустрій території, проектування, автоматичний полив, влаштування газону, покос газонів, посадка рослин, клумби, рокарії, догляд за участком.Доступні ціни!!

Сучасний сад, створення ексклюзивного присадибної ділянки

г. Хмельницкий

створення ексклюзивного присадибної ділянки. сучасні погляди на дизайн та благоустрій. можлива розбивка грядок. французький город, еко-дизайн. зони відпочинку та інше. не дорого.

Автоматичні системи поливу

Индекс доверия0 Отзывов
Автоматичні системи поливу

г. Хмельницкий

Встановлення автоматичних систем зрошування (роторне, капельне), посів та догляд за газонами, посадка та обрізання дерев та ін. Працюю по Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Рівненській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях.

г. Хмельницкий

Ви побудували будинок відповідає вашим запитам і смакам. Ви витратили масу часу і коштів. Він затишний і відповідає вашому способу життя. Але, живучи в окремому будинку, багато часу проводять на свіжому повітрі. Ви граєте і запрошуєте гостей на шашлики, В ...

Земельні роботи

Индекс доверия0 Отзывов
Земельні роботи

Хмельницкий, И. Франко, 30

В основному земельні роботи проводяться при підготовці до закладення фундаментів,ландшафтних дизайнах,огородженні ділянок,садово-городніх роботах,проведенні комунікацій,застосуванні дренажів,водовідведень,водопостачання та водоутримання,ізоляцій та іншого ...

Ландшафтний дизайн від Дроздвский Сергій

Хмельницкий, Весняна 10

Ви хочете, щоб при погляді на Ваш сад у людей перехоплювало подих від захвату, а для Вас він став улюбленим місцем відпочинку? Створити екзотичний острів з пальмами і водоспадами, кам'яний сад в японському стилі, африканський куточок у власному дворі - вт ...

Повний спектр ландшафтних послуг, ПП «Лепта Плюс»

Хмельницкий, ул.Театральная, 46

Наша компанія надає повний спектр ландшафтних послуг: озеленення, ландшафтне проектування, озеленення ділянки, рулонний газон, дизайн саду, ландшафтний дизайн ділянки і багато іншого.

ДИЗАЙН ПАРК

Индекс доверия0 Отзывов
ДИЗАЙН ПАРК

Хмельницкий, пр. Мира, 99/101

Ландшафтний дизайн - це не тільки посадка рослин. Це цілий комплекс робіт, в результаті яких народжується сад, двір або образ міської території. Ландшафтний дизайн передбачає виїзд спеціаліста на ділянку, проведення необхідних досліджень, розробку плану і ...

Дизайн студія "Прайм Дизайн"

Индекс доверия0 Отзывов
Дизайн студія "Прайм Дизайн"

Хмельницкий, ул. Вайсера, 12/1 (5й этаж торгового дома "Ультрамарин")

Ми пропонуємо ландшафтний дизайн та ландшафтне проектування, озеленення, благоустрій будь-якої складності. Індивідуальний підхід, висока якість виконання - наші основні принципи в роботі.