banner vobu 750x100
Встановлення кондиціонерів, обслуговування, ремонт та чистка

Встановлення кондиціонерів, обслуговування, ремонт та чистка

Побутові кондиціонери за останні роки стрімко збільшили рейтинг серед споживачів завдяки універсальності свого використання. Взимку гріє, влітку рятує від спеки - що може бути краще? Саме тому кондиціонер на сьогоднішній день став невід'ємним атрибутом практично будь-якого житла. Приміром, у Хмельницькому можна вибрати кондиціонер на будь-який смак і гаманець.

Побутові кондиціонери поділяються на моноблочні і спліт системи, вбудовані і мобільні. Встановлення кондиціонерів повинна проводитися з дотриманням всіх норм і вимог, щоб робота кондиціонера була довгою і ефективною. Монтаж систем кондиціонування може відрізнятися виходячи з типу кондиціонера і його технічних характеристик. Встановлення кондиціонерів моноблочного типу починається з того, що у віконному отворі монтуються кронштейни і фіксуються за допомогою анкерних болтів. А потім вже до них кріпиться кондиціонер. При необхідності можна підігнати кронштейни під розмір пристрою.

Мобільним не вбудовуваним монтаж кондиціонерів не потрібно. Спліт системи являють собою два сполучених блоку, при цьому один виводиться на вулицю, а другий залишається в кімнаті. Це найбільш популярний з усіх видів кондиціонерів. Встановлення спліт систем досить складна, тому краще звернутися до професіоналів, знайти яких в такому місті, як, приміром, Хмельницький не складе особливої праці. У фахівців встановлення спліт систем займе один день. Дуже важливо, здійснюючи монтаж, подбати про захист зовнішньої частини від шкідливих впливів навколишнього середовища - встановити козирок, обладнати дренажну систему для виходу конденсату. Коли монтаж систем кондиціонування завершено, кондиціонер під'єднується до електрики і проводиться перший запуск кондиціонера. Дуже важливо зробити ці процедури правильно, дотримуючись інструкції, щоб надалі в роботі пристрою не виникало жодних проблем. Як правило, компанії, що займаються продажем кондиціонерів у всіх містах і зокрема в Хмельницькому, здійснюють також їх встановлення, обслуговування та ремонт.

Обслуговування кондиціонера включає в себе такі операції, як діагностика, чистка та заправка та чистка кондиціонера фреоном. В особливо важких випадках може знадобитися ремонт кондиціонера. Причинами несправностей в роботі кондиціонера можуть бути протяги, зайвого скупчення конденсату, засмічення фільтрів або проблеми з електронікою. Можна спробувати полагодити кондиціонер самостійно, якщо поломка незначна, однак у більш серйозних випадках потрібно довіряти ремонт кондиціонера професіоналам. Заправка та чистка кондиціонера повинна виконуватися тільки фахівцем сервісного центру, якими рясніють всі великі міста і зокрема Хмельницький.

Якщо встановлення і перший запуск кондиціонера виконані грамотно і чітко за інструкцією, він прослужить довгий час. І ніякий ремонт йому не знадобитися. Це дозволить вам насолоджуватися прекрасним мікрокліматом вашого житла і створить оптимальну «погоду в будинку» незалежно від того, що відбувається за вікном.

 Автор Елена Ремотик
Vent, встановлення, обслуговування, ремонт кондиціонерів

Хмельницький, вул. Кобилянської, 35

Компанія VENT пропонує продаж, мондаж, сервісне обслуговування кондиціонерів у Хмельницькому. 10 монтажних бригад якісно проведуть усі необхідні роботи.

Монтаж та сервіс кондиціонерів, ТОВ "Екоальт"

м. Хмельницький, вул. Пушкіна, 9

Продаж кондиціонерів різного класу, монтаж та сервіс. Швидко, якісно, гарантія.

Системи кондиціонування, "Ватер Поінт" ТОВ

м. Хмельницький, вул. Пилипчука, 4

Продаж і монтаж та обслуговування кондиціонерів та систем вентиляцій з гарантією в м. Хмельницький та Україні. Постійно маємо в наявності кондиціонери. Поставляємо товари тільки від прямих імпортерів, чим гарантуємо відсутність підробок, стабільну які ...

Хмельницкий, ул. Димитрова, 4

Науково-виробничий центр вентиляції та кондиціонування виконує професійний монтаж кондиціонерів будь-яких типів з гарантією. Консультації з питань підбору кондиціонера і вибору місця монтажу - безкоштовно. У будь-який час року можна домовитися про істотні ...

Проектування систем кондиціонування, ПП "Техно Хаус"

Хмельницкий, ул. М. Красовского 31/1

Проектування систем кондиціонування,монтажні та пусконалагоджувальні роботи. Якісно, швидко і за розумні гроші.

Установка кондиціонерів, ПП «Кріо» ЧНПКП «Промхолодсервис»

Хмельницкий, ул.Тернопольская, 13

У нашій компанії можна не тільки купити кондиціонер, але і встановити його. Установка кондиціонерів проводиться нашими висококваліфікованими фахівцями, які пройшли підготовку на курсах, і мають багатий досвід виконувати монтаж кондиціонерів. При цьому ...

Обслуговування кондиціонерів, ПП «Клімат-Центр»

Хмельницкий, ул. Куприна 54/1

ПРОДАЖ, МОНТАЖ, ГАРАНТІЙНЕ ТА ПІСЛЯГАРАНТІЙНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ: Системи вентиляції (приточно-витяжні системи, рекупираторы) та кондиціонування (кондиціонери побутові та промислові (у т. ч. чиллери, фенкойл). «Daikin» (Дайкин), «Panasonic» (Панасонік), Mi ...