banner vobu 750x100
Аварійне відкриття та ремонт замків, заміна та врізка

Аварійне відкриття та ремонт замків, заміна та врізка

Людям, які роблять ремонт і міняють двері, може бути необхідна встановлення замків. Не менш поширені випадки, коли потрібна заміна замків на старій двері в силу зносу або інших причин. Поставити дверний замок самостійно може бути дещо проблематично, особливо коли під рукою немає спеціального обладнання. Замки для дверей продаються у всіх будівельних магазинах таких міст, як, приміром, Хмельницький. Грамотно зроблена встановлення замків - гарант хорошої роботи двері і вашої безпеки.

Встановлення замків може бути виконана як самостійно, так і за допомогою фахівця-слюсаря, яких досить багато в усіх містах і зокрема в Хмельницькому. Якщо ж наявний дверний замок з якихось причин втратив свою працездатність, виконується заміна замків. Заміна може бути повною, проте можлива й заміна личинки замка. У подібних випадках остов замку зберігається, змінюється лише його серцевина, механізм. Заміна личинки замка прийнятна для несуттєвих поломок, в більш серйозних випадках необхідна повна заміна. У деяких випадках необов'язково міняти замки для дверей, достатньо зробити легкий ремонт - прочищення, змазування.

У будь-якої людини може виникнути ситуація, коли необхідно аварійне відкриття замків. Випадки, коли може знадобитися розтин замків, найрізноманітніші: застрявання ключа в замку або його втрата, блокування замку дверною ручкою, різке захлопування дверей і багато іншого. Розтин замків виготовляє майстер з Жеку, однак йому потрібно пред'явити документи, що підтверджують право власності або прописку за даною адресою. Якщо ж у домовласника не виявилося при собі документів, а розтин замків йому терміново необхідно, право власності можуть підтвердити сусіди. Після того, як проведено розтин замків, швидше за все, знадобиться встановлення замків. Ціна на аварійне відкриття замків, наприклад, у Хмельницькому становить близько 20 доларів.

Замки для міжкімнатних дверей встановлюються набагато простіше, ніж для вхідних. Як правило, для цієї мети підійде простий замок без ключа, замикається за допомогою засувки з одного боку. Замки для міжкімнатних дверей можна встановлювати самостійно при наявності необхідних інструментів.

За спеціалістом, який здійснює установку замка, необхідно наглядати. Потрібно стежити, щоб врізка була акуратною і якісної, а навколо замку не стирчала стружка. Встановлений замок не повинен видавати неприємних звуків і повинен легко відкриватися за допомогою ключа. Ключ не повинен провертатися занадто туго, його рух має бути легким, невимушеним. Якщо врізання замку виконана за всіма правилами, то він прослужить довго і буде захищати вас від небажаних гостей. Замовити установку замка можна в районному Жеку, або у приватного слюсаря, якими рясніють всі великі міста і зокрема Хмельницький. Крім того, послуги з встановлення замків надають компанії, що займаються установкою дверей або виготовленням ключів. Заміна замків обходиться від 5 до 30 доларів в залежності від складності.

 Автор Елена Ремотик

Аварійне відкриття замків

Индекс доверия0 Отзывов
Аварійне відкриття замків

м. Хмельницький, вул. Грушевського 45

Про компанію Наші послуги: Аварійне відкриття автомобілів, квартир, сейфів Виготовлення ключів для автомобілів, квартир, домофонів Комп'ютерне виготовлення ключів

Установка замків. Заміна та ремонт замків. "Домовик"

г. Хмельницкий

Ми надаємо такі послуги тесляра: - установка дверей; - установка замків накладних; - установка врізних замків в металеві двері; - установка замків врізних в дерев'яні двері. А також: - ремонт замків; - заміна замка без врізання і з врізкою. Коли ...

Установка дверних замків, Реал-Буд

Индекс доверия0 Отзывов
Установка дверних замків, Реал-Буд

г. Хмельницкий

Компания «Реал-Буд Сервис» - это объединение специалистов, которые работают на рынке строительных услуг много лет. Наши специалисты имеют опыт работы не только в Украине и СНГ, а и в странах Европы и Северной Америки. Благодаря опыту наших мастеров (в том ...

Установка заміна замків дверей

Индекс доверия0 Отзывов

г. Хмельницкий

Будь-якій людині може знадобитися професійні ремонт і заміна замків для дверей квартири або будинку. Звертаючись до кращим фахівцям, можна замовити високоякісні послуги по ремонту замків і бути спокійним за виконання роботи.

Монтаж і установка або заміна замків, ТОВ «Домашній майстер»

Хмельницкий, ул.Подольская, 3

Монтаж та встановлення: дверей, карнизів, плінтусів, замків. Реставрація дверей. Обшивка вагонкою.