banner vobu 750x100
Будинки з дерева, бруса, будівництво деревяних будинків, бань та саун

Будинки з дерева, бруса, будівництво деревяних будинків, бань та саун

Деревяні будинки або брусові будинки набирають все більшу популярність. Все тому що матеріал має "дихаючим" ефектом. Що позитивно позначається на здоров'ї людини. З дерева зводять не лише житлові будинки, але і сауни, зруби, лазні. Будівництво лазні у Чернівцях найчастіше відбувається з сосни, так само як і будівництво саун. Це обумовлено тим, що голчасті породи мають у своєму складі смолисті виділення, які мають вологовідштовхувальні властивості. Будівництво бань з бруса відбувається досить швидко. За рахунок того що бруси складаються один на інший зчіплюючись пазами і гребенями. Таким чином, будують будинки з брусу. Відмінними є також будинки з клеєного бруса. Їх особливість у стійкості і особливої міцності матеріалу. Деревяні будинки такого виду краще переносять негоду і більш стійкі до впливів сильних морозів. Будівництво деревяних будинків з клеєного бруса так само відбувається методом паз/гребінь. Зводять не тільки будинки з клеєного бруса, але так само і літні кухні, альтанки.

Деревяний будинок - це ідеальне місце проживання для будь-якої людини. Але що б визначити для себе, чи варто будувати такий будинок потрібно врахувати деякі нюанси. Будівництво бані, а так само будинки з дерева, не проста справа, адже потрібно правильно вибрати деревину, параметри конструкції, скласти план будівництва.

Для того що б зводити деревяний будинок потрібно знати про деревині використовується при будівництві. При виборі зверніть увагу, що вдале будинки з дерева залежить від:

  • щільності деревини
  • міцності
  • стійкості до розтріскування деревини
  • загальна сучковатость поверхні
  • зносостійкості деревини, стійкість до гниття

Будинки з брусу проходять осадку протягом двох років. У цьому випадку обов'язковим потрібно враховувати здатність деревини до деформацій.

Брусові будинки являють собою складені один на одного горизонтально брус. За типом матеріал розрізняється на кілька типів:

  • клеєний брус, по вертикалі
  • салонний
  • клеєна колода
  • зруб, він же кругла колода

Фінські будинки, так ще називають будинку з бруса. Відрізняються своїм неперевершеним естетичним виглядом і рівною поверхнею стін. Такі будинки світлі і охайні. Фінські будинки завоювали популярність у Чернівцях. Зараз все частіше дивує своїми численними будівлями за містом. Різні будинки зі зрубу з'являються тут як житлові, так і у вигляді дачних будиночків. Будівництво саун так само популярно в Чернівцях і його передмістях.

Будівництво лазні під ключ можна замовити в будь-який час року. Чернівці повний фахівцями які приїдуть до вас в будь-який зручний час зроблять заміри та обмовлять матеріали, а після приступлять до роботи. Розуміння "під ключ", означає, що вам не доведеться приймати практично ніякої участі в будівництві. Досвідчені робочі зроблю заміри, встановлять фундамент, побудують і приведуть в порядок ваш майбутній будинок, або сауну, лазню.

Будівництво бань з бруса може проходити в будь-який час року, але не при особливо низьких температурах. Будівництво має проходити під тентом, щоб захистити деревину від опадів. Баня з бруса відрізняється від сауни, тому для таких різних конструкцій використовується трохи різний матеріал.

 Автор Елена Ремотик
Будинки і інтер'єри з дерева, Прокопець, ПП

Черновицкая область, Кицмань, с. Драченцы, ул. Яремчука, 9

Будівництво дерев'яних будинків під ключ, за каркасною технологією, а також з профільованого прямокутного або D-образного брусу. Можлива також комплектація будинків у вигляді конструктора для монтажу своїми силами. Проводимо ексклюзивне оформлення інте ...

Будуємо дерев'яні будинки зі зрубу і дерева

г. Черновцы

Будинок з колоди ручної рубки сьогодні є єдиною відповіддю на питання про альтернативою квартири в шумному і забрудненому місті. Зроблені з колод будинки в Україні стають дуже популярними завдяки винятковим властивостям природного матеріалу - дерева. П ...