banner vobu 750x100
Виготовлення та розрахунок сходів (гвинтові, деревяні, з дерева)

Виготовлення та розрахунок сходів (гвинтові, деревяні, з дерева)

При споруді будинку включає кілька поверхів, важливим етапом стає установка сходів. Будівництво сходів в Чернівцях іноді буває складним, але головне не допустити найпоширеніші помилки:
  • 1. Будівництво сходів, а точніше проектування - почалася при закінченні будівництва всього будинку. Тобто про те, як буде виглядати сходи і яких вона буде розмірів - не враховувалося. Досвідчені проектувальники можуть знайти виходи з ситуації, однак якщо масштаби сходи не були враховані перед будівництвом, то таке завдання стає складніше.
  • 2. Деревяні сходи були встановлені у той же час, коли були зведені наступні поверхи. Тут помилкою виступає те, що в кінці побудови сходів з дерева зіпсуються тому що ними будуть часто користуватися будівельники, можуть утворитися потертості та подряпини. Сходи в будинку повинні встановлюватися в кінці будівництва згідно з планом будівництва.
  • 3. Тимчасові сходи для будинку можуть опинитися постійними. Така помилка виникає, якщо побудована тимчасова сходи здається, досить не поганий по надійності і її просто оббивають дерев'яними планками для поліпшення зовнішнього вигляду і встановлюються красиві перила для сходів. Але це звичайно не правильне рішення, яке в підсумку може призвести до руйнування.
  • 4. При виготовлення сходів були допущені помилки, не дотримані норми будівництва. Сходи для будинку стають у такому випадку, небезпечними і не зручними.
  • 5. Складна конфігурація. Виготовлення сходів передбачає те, що сходи не завжди повинні бути одноманітними і прямими, розрізняють гвинтові сходи, бетонні сходи, деревяні сходи, металеві сходи різних конфігурацій, однак основною функцією для будь-якої стає зручність і простота. Зрештою якщо ви вирішили встановити занадто об'ємні перила для сходів або зробити гвинтові сходи занадто закрученими і складними, то це може призвести до втрати функціональності і затишку.
  • 6. Перила до речі відіграють велику роль. Їх не правильне положення або відсутність може привести до великих складнощів при експлуатації виробу. Сходи в будинку повинні мати для зручності перила. Якщо ж ви вирішили не встановлювати такі, то незабаром ви передумаєте.

Розглядаючи металеві сходи можна зробити кілька основних зауважень. Такі сходи особливо популярні при будівництві абсолютно будь-яких будинків. Гвинтові сходи найчастіше являє собою металеву конструкцію зі сходами з дерева. Розрахунок сходів, складні або стаціонарні так само все частіше виконуються з металу. Розрахунок сходів представляються декількома типами залежно від місцезнаходження горища. Деякі з них можуть бути вбудованими в порожнину горища і бути спускними або ж розкладатися в кілька етапів.

Сходи в будинку будуються в кінці всього будівництва. Але те, як вона буде виглядати, габарити і функціональність обумовлена і сплановано вже задовго до будівництва. Зараз у Чернівцях можна отримати послуги з проектування та встановлення сходів. Дизайн сходів буває різноманітних конфігурацій, стилів, матеріалів і розмірів. Сходи з дерева виготовляються за допомогою різних порід, включаючи червоне дерево. Бетонні сходи, виготовлені з висококласних сумішей бетону, на металевій основі, можуть бути виконані за вашим побажанням. Бетонні сходи в результаті облицьовують плиткою і декоративними деталями, такі застосовні не тільки на вході в будинок, але і в самому будинку. Дизайн сходів в Чернівцях надає компанія, яка вже багато років успішно займається виготовленням сходів.

 Автор Елена Ремотик
Проектування, виготовлення та монтаж сходів, ПП Територія сходів

Черновцы, ул. Небесной Сотни, 20

Проектування,виготовлення та монтаж сходів на металевому каркасі, а також сходин з натурального дерева та перил і різноманітних огорож навіть при готовому ремонті. Виготовлення унікальних металоконструкцій для комерційних об’єктів є ще однією важливою осо ...

Сходи з натуральної деревини, ПП «Тарком»

Черновцы, ул. Попова 5

Підприємство є виробником євровікон, дверей, сходів з натуральної деревини всіх стилів і напрямків. Двері виготовляються з натуральної деревини - масив сосни, вільхи, клена, ясена, дуба та інших порід). Можливість виготовлення дверей нестандартних форм та ...