banner vobu 750x100
Паркетні роботи, циклювання та шліфування паркету, укладання, реставрація

Паркетні роботи, циклювання та шліфування паркету, укладання, реставрація

Підлоги магазинів, будинків, офісів в Чернівцях зараз, покриті паркетом з сосни, дуба, червоного дерева. Паркет користується величезною популярністю, адже це універсальне покриття підлоги на довгі роки. Зараз його вдосконалюють, що призводить до появи безлічі відтінків і матеріалів. З'являються все нові види паркетної дошки. Одним з нововведень на ринку зараз представлений художній паркет.

Такий художній паркет відрізняється своїми вишуканими видами і текстурами. Все частіше майстри представляють Паркетні роботи на будь-якій поверхні і з безлічі матеріалів, повсюдно. Паркетні роботи, як правило, виконуються фахівцями і не слід приступати до ремонту підлоги самому навіть якщо у вас якісь навички та поняття в будівництві. Чернівці має широку базу з надання послуг з укладання паркету, шліфування, циклюванні і т. д. Паркетні роботи представляють із себе весь спектр послуг включає такі пункти:

  1. підготовка підлоги до настилу паркетній
  2. укладання паркету
  3. шліфування паркету
  4. ремонт паркету або реставрація паркету

Укладання паркету проводиться фахівцями. Не варто братися за таку роботу самому. Робота починається з того, що роблять бетонну стяжку, яка вирівнює підлогу, потім паркет кладуть таким чином, що кінець однієї планки перекриває подальшу методом паза. Таким чином, паркетні дошки щільно прилягають один до одного, що дає можливість не скріплювати їх між собою цвяхами.

Шліфування паркету відбувається, якщо потрібна реставрація паркету. При цьому старий втратив свій первісний вигляд паркет покривають спеціальною машиною, яка знімає верхній потерпілий шар деревини. Шліфування підлоги це перший етап лакування паркету. Він має місце у випадках, якщо дошки потемніли, на них з'явилися невеликі вм'ятини, подряпини, загубилася колір паркету. Циклювання підлоги здійснюється машиною за невеликий проміжок часу. При цьому циклювання підлоги це трудомісткий процес, адже при роботі знімається, як і шар деревини, так і лак, що може бути причиною виділення різких запахів. Коли циклювання підлоги закінчена, необхідно провітрити приміщення і прибрати накопичився сміття. Циклювання паркету часто відбувається після десяти років експлуатації, після роботи паркет покривають новим шаром лаку, який зберігає його ще на довгі роки.

Циклювання паркету необхідно так само просто після деякого часу для того що б повернути дощок колишню красу. Потрібно пам'ятати, що циклювання паркету-це процес, який можна проводити не більше трьох - п'яти разів, багато дошки не витримують частою обробки або мають дуже малу товщину. Шліфування підлоги з різної деревини має різні характеристики і методи. Циклювання підлоги є основною складовою, коли необхідний ремонт паркету. Так само при ремонті виконується заміна старих або пошкоджених дощок на нові, фарбування підлоги та покриття його лаком. Паркетні роботи проводяться з винятковою точністю адже від цього залежить не тільки зовнішній вигляд підлоги, але і його міцність і довговічність.

 Автор Елена Ремотик

Паркетні роботи

Индекс доверия0 Отзывов
Паркетні роботи

Чернівці, вул. Головна, 82

Укладання паркетної дошки, ламінату. Монтаж паркету, шліфування паркету шпаклювання та лакування паркету .

Настил та реставрація паркету

Индекс доверия0 Отзывов
Настил та реставрація паркету

г. Черновцы

Одним з кращих покриттів для підлоги є паркет. Якщо паркет новий, відполірована і покрита лаком він виглядає солідно. Але з часом з'являються щілини, розсихаються дощечки і паркет зношується. Замінити паркет - це дороге задоволення, набагато дешевше обійд ...