banner vobu 750x100
Малярні роботи, штукатурні роботи, фарбування стін, стелі

Малярні роботи, штукатурні роботи, фарбування стін, стелі

Ремонтні роботи будь-якої складності, звичайно, не обходяться без малярних робіт. Малярні роботи складаються з безлічі дій для додання приміщенню закінченого акуратного вигляду. Такі роботи виконуються майстрами своєї справи. Малярні роботи виконуються з застосуванням нових технологій, що дозволяє досягти максимально позитивного результату. Досить подивитися на оздоблення новобудов у Чернівцях можна говорити про високий рівень використовуваних матеріалів. Штукатурка стін починається з того, що всі поверхні очищаються, знімаються старі шпалери або ж зачищається поверхню стіни. При деяких таких роботах можливо установка по всій площі гіпсокартонних плит, однак для рівних стін в цьому немає необхідності.

По різновиди розрізняють такі ремонтні роботи:

  1. • зовнішні Малярні роботи та внутрішні,
  2. • застосування різних фарб на водній основі або масляною,
  3. • шпаклівка стін під шпалери, фарбування,
  4. • Фарбування стін металевих поверхонь, дерев'яних, бетонних,

Малярні роботи складають ремонтні роботи заключного характеру. Такі засновані на облагороджування стін, стелі, підлоги. До роботи над стінами будівлі застосовні такі дії:

  1. • Грунтовка стін, така обробка стін при якій поверхню підготовляють до роботи, в такій роботі застосовна міцна водостійка грунтовка.
  2. • Вирівнювання стін, при цьому прибираються всі нерівності, опуклості зачищаються, а дірки замазуються.
  3. • Шпаклівка стін. Шпаклювання стін відбувається в декілька шарів для кращої міцності
  4. • Поклейка шпалер. Обклеювання стін шпалерами або фарбування стін є завершальним етапом будь-яких ремонтних робіт.
  5. Грунтовка, штукатурка стін забарвлення мають свої характеристики і вимоги і бувають:
  6. • Простими, застосовні для побутових будівель, складів, не житлових приміщень.
  7. • Покращеними, застосовуються для громадських будівель.
  8. • Високоякісними, застосовується в житлових приміщеннях, а так само в спорудах підвищених вимог: кінотеатр, клуб.

Шпаклювання стін проводиться для додання поверхні особливої рівності. Шпаклівка стін виконується спеціальним інструментом - шпателем, який може бути прямим або мати зубці. Шпаклівка стін зубчастим інструментом виконується, у разі якщо не потрібна обклеювання стін шпалерами, тоді на стіні таким шпателем виводять прості візерунки. Шпаклівка стін під шпалери здійснюється прямим шпателем.

Штукатурні роботи так само включають в себе штукатурку стелі. Для стелі використовується машинна штукатурка, яка більш зручна і проста в застосуванні. Штукатурка стелі проводиться методом набризкування суміші рівномірно по всій поверхні. Машинна штукатурка так само застосовна і на стіни, для додання рівній поверхні.

Зараз частіше з'являються декоративні штукатурки для облицювальних робіт. Декоративні штукатурки мають особливу текстуру при нанесенні на поверхню. При цьому не потрібна фарбування стіни або поклейка шпалер. Шпаклівка стін такими сумішами надає стіні цікаву текстуру.

Чернівці зараз представляє ремонтні роботи різного рівня складності. Багато з ремонтних робіт не обходяться без спеціальної техніки і складних інструментів. З допомогою них ремонт робиться швидко і якісно. Чернівці наповнений безліччю фірм з надання малярних робіт, які включають в себе: вирівнювання стін, штукатурні роботи, фарбування або повна обробка стін.

 Автор Елена Ремотик

Фарбування і побілка

Индекс доверия0 Отзывов
Фарбування і побілка

г. Черновцы

Вам набридли сірі стелі? Вас пригнічують плями і патьоки? Фарба на стінках облупилася, і приміщення втратило свій вигляд? Хочете змінити колір стелі в кімнаті, щоб він вписувався в задуманий вами інтер'єр? Не вистачає часу і сил на ремонт? Не знаєте ...

г. Черновцы

Пропоную послуги по обробці стін - поклейка шпалер. Пропоную цікаві пропозиції щодо оформлення стін у Вашому домі, офісі,готелі, магазині, квартирі ! Фасадна і внутрішня оттелки, нанесення рельєфного і глянсовою штукатурки,венеціанська штукатурка, безл ...