banner vobu 750x100
Чоловік на годину, побутові послуги, домашній майстер, дрібний ремонт

Чоловік на годину, побутові послуги, домашній майстер, дрібний ремонт

Зараз вже ніхто не задається питанням-хто ж такий "Домашній майстер". У Чернівцях такі послуги вже давно набули популярності. Адже так званий чоловік на годину - це вже не просто дивина, а необхідність дозволяє проводити дрібний ремонт у вашому домі. Приватний майстер на виклик виконає всі ваші побажання по ремонтним роботам, які ви не в змозі виконати або ж часто у вас просто немає на це часу.

Послугами такої компанії користуються не тільки жінки, але і чоловіки. Нині майстер на годину може виконати низку таких завдань:

  1. сантехнічні роботи;
  2. послуги електрика;
  3. установка дверей і нових замків;
  4. складання меблів будь-якої складності, послуги столяра;
  5. ремонтні роботи, дрібне будівництво.

Зараз Чернівці все частіше відкриває перед нами мережа фірм пропонують дрібний ремонт. Чоловіки і жінки підбираються строго по кастингу і навчаються навичкам ведення домашніх справ. Дрібний побутовий ремонт може включати в себе роботи по прибиранню, якими займається дружина на годину. В послуги, що надаються такою галуззю, входить прибирання, волога та з застосуванням технічних засобів, прання, прасування речей, приготування страв і т. д. Все більше Чернівці почав поповнюватися майстрами, які пропонують і забезпечують якісні послуги.

Поняття "чоловік на годину" не варто сприймати буквально. Майстер представляється серйозною людиною, і його роботи не обов'язково можуть тривати рівно годину. Деякі роботи вимагають значно більшого часу або менше в залежності від складності. Майстер на годину може виконувати прості дії якщо необхідно, приміром повісити полку, так і більш складні - поклейка шпалер.

Майстер на всі руки має при собі всі необхідні інструменти і пристосування для ремонту сантехніки, монтаж електричних проводів або установки полиць, замків і т. д. Дружина на годину так само прийде до вас не з порожніми руками. У неї завжди в наявності повний набір інструментів для генерального прибирання квартири. В послуги сантехніка можуть входити обов'язки установки сантехнічного обладнання, пральних машин. Приватний майстер приїде дуже швидко, якщо у вас каналізація засмітилася або прорвало трубу.

Дрібний побутовий ремонт, такий як підштукатурювання дірок в стіні, установка плінтусів, ремонт обладнання або лагодження, приміром, поломавшихся стільців, це все виконає чоловік на годину. Так само чоловік на годину здатний розібрати і зібрати вашу меблі, попрацювати вантажником і носильником. Дрібний побутовий ремонт так само може включати в себе поклейку шпалер і настил лінолеуму, плитки. Такі роботи можуть виконуватися не один день, проте майстер зможе зробити все якісно і в терміни.

Домашній майстер з легкістю справляється з установкою електричних приладів, розеток і налаштуванням обладнання. Такий майстер на всі руки допоможе вам розібратися з проводкою по всьому будинку, полагодити несправність вмикачів або встановити нові розетки. Чоловік на годину приїде під час обговорить з вами всі необхідні роботи і приступить до виконання обов'язків так, що ви залишитеся задоволені.

 Автор Елена Ремотик

Ремонт квартир

Индекс доверия0 Отзывов
Ремонт квартир

Чернівці

Займаюсь ремонтами більше десяти років, працюю без посередників, самостійно, за необхідності залучаю помічників. Роботи виконую як для себе. В межах Вашої квартири виконую електромонтажні роботи, водовідведення та водопостачання, влаштування підлог, стяжк ...

Сервіс ``Mastera``

Индекс доверия0 Отзывов
Сервіс ``Mastera``

Черновцы, Проспект Незалежності 108

Ремонт стиральных машин Ремонт посудомоечных машин Ремонт варочных поверхностей Ремонт сушильных машин Ремонт микроволновых печей Ремонт пылесосов Ремонт чайников Ремонт мясорубок Ремонт кухонных комбайнов Ремонт утюгов Ремонт блендеров Ремонт ...

Майстер на всі руки! Домашній майстер !

г. Черновцы

Дрібний побутовий ремонт: - Полагодити, розібрати, зібрати меблі - Підключити електроустаткування - Електрика - установка люстр, бра, розеток, прокладання дроту та ін - Установка побут.техніки - бойлера, витяжки, стир.машин та ін. - Установка двере ...

Дрібний побутовий ремонт, Майстер на всі руки! Домашній майстер!

г. Черновцы

- Полагодити, розібрати, зібрати меблі - Підключити електроустаткування - Електрика - установка люстр, бра, розеток, прокладання дроту та ін - Установка побут.техніки - бойлера, витяжки, стир.машин та ін. - Установка дверей, міжкімнатних, вхідних, врі ...