banner vobu 750x100
Каркасне будівництво, каркасні будинки

Каркасне будівництво, каркасні будинки

Побудова каркасних будинків на сьогоднішній день дуже популярно. Плюси і мінуси каркасного домобудівництва будуть представлені в цій статті.

Канадські будинки - це дуже вигідне вкладення коштів. Каркасне будівництво надає можливість використовувати дуже доступні матеріали і технології. Такий будинок дуже вигідно будувати з точки зору грошових витрат, так як будівництво каркасних будинків обійдеться вам в невелику суму грошей.

Насамперед, ви повинні знати, що швидкомонтовані каркасні будинки досить легко будувати. У процесі їх побудови абсолютно не потрібно будівельний кран і вантажний транспорт для перевезення громіздких плит перекриття! Ваш внесок у будівництво будинку з сип панелей мінімальний - виконати свердловини для стовпчастого фундаменту. Далі будівництво каркасних будинків продовжать підрядники.

Під час будівництва будинку з сип панелей, ви не зіткнетеся з проблемами встановлення дверей, вікон та іншого. Якщо ви хоч трохи ознайомлені з тим, як будується будинок, то ви без проблем зможете полагодити каркасно-панельні будинки, якщо раптом там щось зламається. Також, каркасні будинки дають можливість починати будівництво у будь-який час року. Якщо ви вирішили звести будинок за канадською технологією, то можете бути впевнені, що надалі він забезпечить вам екологічні умови проживання навіть в Рівному. Це дійсно так, тому що канадські будинки мають в своїй основі дерев'яний каркас. Навіть така, здавалося б, ідеальна технологія як каркасне будівництво має свої недоліки.

По-перше, маленький термін експлуатації. Навіть найвідоміші будівельні компанії в Рівному, кажуть що каркасно-панельні будинки маю термін придатності-від 6 до 10 років. По-друге, невеликий діапазон архітекторських рішень. Хоча, з іншого боку, ті хто хочуть побудувати будинок за канадською технологією, часто, не особливо приділяють уваги вишуканим архітекторським рішень.

Також, існує думка, що каркасні будинки, які будуються навіть в Рівному, мають властивість промерзати. Але часто воно помилково, так це все залежить від товщини утеплювальних матеріалів, ну і від складеного проекту з будівництва будинку.

Часто говорять, що для таких будинків існує обмежений вибір матеріалів для облицювання, навіть якщо місто його будівництва - Рівне. Це не зовсім вірне твердження, так як від фундаменту майбутнього будинку. Так що чи то Рівному або який-небудь інше місто, ви все одно не зможете вибрати облицювання, яка буде відрізнятися від матеріалу обкладки вашого фундаменту.

Самий великий і жирний плюс - ціна. Завдяки цій перевазі, канадські будинки майже повністю захопили ринок будівництва заміських будинків. Вибираючи цю технологію будівництва, ваша сім'я може дозволити собі розкішний двоповерховий будинок із чималою кількістю кімнат, за дуже прийнятну ціну.

 Автор Елена Ремотик