banner vobu 750x100
Встановлення вхідних дверей, ремонт броньованих та металевих

Встановлення вхідних дверей, ремонт броньованих та металевих

Якщо ви збираєтеся робити ремонт квартири в Рівному, або якомусь іншому місті, то існує ряд нюансів, які необхідно знати кожному. Встановлення вхідних дверей - це той аспект, який буде розглянуто в даній темі.

До процесу встановлення вхідних дверей потрібно підходити дуже уважно, нічого не втративши. Від того, на скільки правильно ви встановите вхідні двері, залежатимуть ваші подальші умови проживання в квартирі. Встановлення вхідних дверей повинна бути вивчена у всіх подробицях, навіть якщо ви будете запрошувати для установки професіоналів. Ви повинні стежити за тим, як буде проходити ремонт дверей, щоб отримати якісний результат.

Перед тим як встановлювати вхідні металеві двері, необхідно виконати демонтаж старих дверей. Якщо ви будете запрошувати фахівця, то ця процедура здійсниться швидше. Спочатку, встановник дверей відокремить саму двері від коробки, а потім виконує демонтаж коробки. Для цього потрібно витягти анкера і цвяхи, а потім розпиляти стійки з боків по центру бруса. Після виконання цих простих, здавалося б, дій, встановник дверей легко знімає старі двері. Якщо знімаються старі металеві двері, то тут буде потрібна болгарка.

Вхідні двері кріпляться кількома способами:

  • Кріплення на монтажних пластинах

Для того щоб встановити вхідні металеві двері, спершу, з внутрішньої сторони отвору, кріпляться пластини. Потім, в отвори забиваються прутки із сталі, які надалі приварюються або расклепываются. Встановлюючи залізні двері за допомогою цієї технології, обов'язково залиште спеціальний зазор між стіною і дверною коробкою, не менш, ніж 1 см в товщину.

Також, залізні двері та інші, можна встановлювати ще одним способом. Але для цього товщина вашої стіни повинна бути не менше, ніж 15 см. В іншому випадку, навіть якщо ви встановите броньовані двері, через них проникнуть непрохані гості.

В спеціальні отвори на двері вставити анкерні болти, на які, власне, і буде кріпитися двері. Щоб ці болти сильно не виділялися на тлі бронедверей, зазвичай використовують спеціальні пластикові заглушки, які вибирають під колір дверної коробки.

  • Можна також змішувати обидва способи установки.

Коли ми вибираємо броньовані двері та інші, ми, перш за все, звертаємо увагу на їх зовнішній вигляд, і це, власне кажучи, правильно. Але дуже часто трапляється так, що за гарно зробленої дверима ховається огидне якість. Для цього, варто перевірити характеристики експлуатації бронедверей та інших дверей, з відповідністю її зовнішнім виглядом. Для цього ви можете зіставити її паспортні дані.

Варто насторожитися, якщо вам пропонують сталеві двері за дешевою ціною. Найчастіше продавці намагаються впихнути вам китайську підробку, так як надійні сталеві двері не можуть коштує дешево.

Якщо ви хочете отримати дійсно якісну двері, то уважно стежте за процесом її установки. Рівне та інші міста, можуть запропонувати фірми, які не завжди надають справжніх професіоналів своєї справи. Тому потрібно ретельно слідкувати за роботою установника дверей.

Встановлюючи вхідні металеві двері, пам'ятайте, що ви не тільки забезпечуєте вашу квартиру в Рівному, чи іншому місті, надійним захистом, але і красивим і цікавим зовнішнім виглядом.

 Автор Елена Ремотик

Двери входные, Эстет Лига

Индекс доверия0 Отзывов
Двери входные, Эстет Лига

Ровно, ул. Д. Галицкого, 19, офис 320

Предлагаем двери входные: металлические,металопластиковые, алюминиевые, бронированные, а также противопожарные двери и люки, стандарных размеров 860-960*2050, или нестандартных. Материал обшивки: МДФ накладки, ПВС пленка, порошковое покрытие, накладки ...

Двері різних категорій

Индекс доверия0 Отзывов
Двері різних категорій

м. Рівне, вул. Чорновола, 13, оф.113, 1-й пов.

Проектування,продаж та монтаж броньованих дверей різних розмірів та комплектації.Можливий розрахунок карткою через термінал та діє послуга оплата товару частинами!

Двері вхідні від виробника

Индекс доверия0 Отзывов
Двері вхідні від виробника

м. Рівне

Виробник пропонує: - Двері Вхідні під будь-який розмір, броньовані (Україна) - Двері Міжкімнатні. Встановлення. Доставка. Гарантія. Вхідні броньовані двері - один з найважливіших предметів в будинку. Броньовані двері виконують декілька ва ...

Монтаж вхідних броньованих дверей

Индекс доверия0 Отзывов
Монтаж вхідних броньованих дверей

м. Рівне

- Монтаж МПВ, дверей та інших метало-пластикових віконно-дверних конструкцій - Монтаж вхідних броньованих дверей - Оздоблення броньованих дверей під дерево, шкірозамінник, декоративну плівку Вінарит

Встановлення вхідних дверей, "Світ дверей"

Ровно, вул. Степана Бандери, 57

Спеціалізований магазин "Світ дверей" пропонує встановлення вхідних та міжкімнатних дверей, металопластикових вікон та балконів, підвіконь та відливів.