banner vobu 750x100
Адрес
Львів
Главный телефон
(098) 972-02-78Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
(095) 781-84-40
Цена услуги от (грн)
2500.00
Фотографии (6)
Кваліфікована бригада виконує контур заземлення та в комплексі займається електробезпекою.
Заземлення – це електричне з'єднання системи електроживлення, або якийсь її точки із землею (ґрунтом) через заземлюючий пристрій. Заземлення захищає людей та електрообладнання від небезпечних струмів, різниць потенціалів а також та при розрядах блискавок.
Встановити сучасне заземлення на довгі роки зараз досить просто, особливо коли існують нові технології, які набагато надійніші за традиційні контури заземлення трикутник з чорної арматури та кутників. Зазвичай це глибинне заземлення з гарячоцинкованих чи обміднених стержнів, які монтуються відбійним молотком або кувалдою на глибину до 10 метрів методом нарощування один в один. Детальну відео інструкцію дивіться за посиланням http://www.youtube.com/watch?v=Ma_cm1H0WWI або комплексне заземлення для електромережі та блискавкозахисту https://www.youtube.com/watch?v=iuFH28Q17oc
Використання глибинного заземлення має ряд переваг по відношенню до традиційного контуру:
• Швидкість та простота. Монтаж заземлення може виконати одна людина в будь-яку пору року за допомогою молота протягом 2-3 годин. Всі з'єднання болтові - немає необхідності проводити зварювальні роботи.
• Якість. Всі стальні елементи системи покриті за допомогою гарячого цинкування - найкращого методу в боротьбі з корозією металів. Для кращого контакту місце з’єднання стержня з полосою обмотується водоблокуючою стрічкою.
• Мінімальні габарити. Немає необхідності «перекопувати» все навколо – для стержня достатньо площі 40х40 см.
• Стабільні параметри опору. Погодні умови та сухість верхніх шарів грунту не впливають на опір стікання струму в землю, так як заземлювач знаходиться на глибині.
• Економічність. Досягається необхідний результат розтікання завдяки зануренню стержнів в нижні шари ґрунту з кращим питомим опором, що виключає перевитрату матеріалу, на відміну від монтажу контуру традиційним способом з кутників чи арматури на невеликі занурення.
• Довговічність. Завдяки гарячому цинкуванню і товщині стержнів 20 мм, виробник гарантує до 20 років безвідмовної роботи системи заземлення.
• Ціна. Заземлення виготовлено в Україні і по вартості доступніше в порівнянні з зарубіжними брендами.
Після монтажу контуру заземлення видається схема та протокол виміру опору розтікання заземлюючого пристрою. Виїзд та дослідження системи заземлення безкоштовні. У нас є готові комплекти для самостійного монтажу заземлення в домашніх умовах. Звертайтесь, будемо раді надати консультацію.

Ключові слова: заземлення львів, заземлення ціна, заземлення приватного будинку, заземлення в приватному будинку, монтаж заземлення, заземлення будинку, заземлення блискавковідводів, заземлення блискавкозахисту, заземлення своїми руками, заземлення в квартирі, контур заземлення, заземлення в домашніх умовах, захисне заземлення, з чого зробити заземлення, заземлення на дачі, заземлення опір, заземлення розрахунок.
Карта