banner vobu 750x100
Встановлення домофона, відеодомофона, сервіс та ремонт

Встановлення домофона, відеодомофона, сервіс та ремонт

Встановлення домофона - це рішення, до якого рано чи пізно приходять практично всі власники квартир або офісів у Львові, як і в будь-якому великому місті. По - перше, тому, що відеодомофон позбавляє нас від маси проблем: не треба зриватися з-за несподіваних дзвінків у двері, або мерзнути під під'їздом, коли прийшов до кого в гості, а під'їзд будинку закритий і ключа, зрозуміло немає. Якщо, звичайно, ви - бажаний гість. В іншому випадку відеодомофон прийде на допомогу господареві квартири, який може небажаного гостя в квартиру не пустити. А як це зручно, враховуючи той факт, що Львів сьогодні буквально заполонили представники горезвісного мережевого маркетингу, які буквально дошкуляють мешканців квартир та працівників офісів купити окуляри, пилососи та іншу непотрібну дурницю. У цьому випадку відеодомофон для квартири - це неоціненна знахідка.

Але, перш ніж себе цією знахідкою ощасливити, і встановити відеодомофон для квартири, варто врахувати деякі факти. Встановлення домофона в багатоквартирному будинку - рішення, в прийнятті якого берете участь не тільки ви. Це у себе в квартирі ви - господар, а в багатоповерховому будинку колективне господарювання. Відповідно і встановлення домофонів - це таке питання, яке необхідно обговорити з кожним мешканців. Повторимося - з кожним без винятку! Уточнення це викликано тим, що сьогодні у Львові розвелося безліч фірм, профіль яких - монтаж і обслуговування та сервіс домофонів, переконує своїх клієнтів, що за Законом встановлення домофонів у багатоквартирному будинку дозволяється за умови, що хоча б половина мешканців будинку з цим згодна. Або ж пропонують встановити бездротової домофон, мотивуючи це тим, що для цього обладнання не потрібно прокладка кабелю, а значить - і згода сусідів. Поспішаємо повідомити вас, що це - зухвала брехня. Більш того, будьте впевнені, що представники таких конторок не полінуються пробігтися по вашим сусідам і зібрати у них плату за надання коду на кожну квартиру або за дублікати ключів від під'їзду. Якщо ви встановіть в будинку, нехай навіть бездротовий домофон, але до цього не погодите це питання з усіма мешканцями без винятку, то кожен з тих, кого ви не поставили до відома, зможуть подати на вас позов до суду. І суд, зрозуміло, змусить вас домофон демонтувати, та ще й заплатити «постраждалим» моральну шкоду.

Але, припустимо, все - таки, що ви - людина порядна, і монтаж домофону погодили з усіма своїми сусідами. Наступне питання, яке необхідно вирішити - вибрати підрядника, який візьме на себе клопіт по установці «електронного консьєржа». Чому підрядника? Тому, що самостійна встановлення відеодомофона в багатоквартирному будинку - невдячне заняття. По-перше, при першій же поломки домофона, всі сусіди кинуться до вас з претензіями. В їх розуміння, неважливо, хто домофон поламав, головне - чиїх рук таке «злочин», як встановлення відеодомофона. По - друге, тому, що ремонт домофонів - це недешеве задоволення, і чому, питається, цей ремонт повинні оплачувати тільки ви, якщо «благами цивілізації» користується весь під'їзд.

Безумовно, варто звернутися в спеціальну компанію, на брак яких Львів сьогодні поскаржитися не може. Єдиний нюанс: під час укладання договору на встановлення домофону, зверніть увагу на ті пункти, в яких обумовлюється подальше обслуговування та сервіс домофонів (як часто проводиться профілактика, скільки коштує виклик спеціаліста тощо), а також дізнайтесь хто і за чий рахунок проводить ремонт домофонів. Звичайно, серйозні компанії пропонують своїм клієнтам підписати договір про те, що клієнт вносить щомісяця невелику абонентську плату, а фірма за це бере на себе всі турботи про те, щоб домофон в їх будинку працював чітко і справно.

 Автор Елена Ремотик
Розумний будинок, відеодомофон - SolidHome

Кульпарківська, 59

Комплексний підхід для забезпечення максимального комфорту засобами та елементами розумного дому. Безпека, комфорт і економія, - все у вас в телефоні.

"СКД" Системи контролю доступа" Встановлення Домофон, Відеоспостереження, Контроль доступа Львів

вул. Володимира Великого,16 оф.508

Компанія ”СКД” - лідер на ринку систем безпеки та контролю доступу Львова. Встановлення / монтаж / обслуговування / продаж / сервіс • Домофон • Відеодомофон • Домофон Vizit (Візит) • Відеоспостереження • Системи контролю доступу • Сигналізація AJAX Ми над ...

Відео-аудіодомофони "Колекс"

Индекс доверия0 Отзывов
Відео-аудіодомофони "Колекс"

г. Львов, ул. Зелена, 149

Встановлюємо охоронно-пожежну сигналізацію, системи відеоспостереження, доступу, відео -, аудіодомофони, охоронні пульти з можливістю передачі сигналу по телефону і GSM-каналу. Встановлюємо телефонні та комп'ютерні мережі . Послуги з охорони об'єктів фізи ...

Домофони від «Технології безпеки та комфорту»

г. Львов, ул. Промышленная, 27

Компанія «Технології безпеки та комфорту» tbk® вже більше семи років працює на ринку систем безпеки в незмінному напрямку - проектування, продаж, монтаж, технічне обслуговування та ремонт систем безпеки та контролю. Наші профільні напрямки це: - відео ...

Установка домофона для дома "Домофон Сервис"

г. Львов, ул. Зеленая, 115а

Установка, монтаж, обслуговування домофонів.

Установка домофона "Діо"

Индекс доверия1 Отзывов
Установка домофона "Діо"

г. Львов, просп. Вячеслава Черновола, 7, оф. 2

- Домофони - Охоронні системи - Системи безпеки.

Встановлення домофона від "Свит-Плюс"

г. Львов, ул. Вечерняя, 16

Контроль та управління доступом (домофони, зчитувачі електронних ключів та карток, електрозамки, автоматичні ворота та шлагбауми)