banner vobu 750x100
Насосна станція, водяний насос, ремонт та встановлення

Насосна станція, водяний насос, ремонт та встановлення

Важко собі уявити життя у Львові без води. Крім того, що вода необхідна для підтримки життєдіяльності організму, вона потрібна для вирішення дуже багатьох питань, починаючи від щоденних справ пересічного громадянина, типу прання і прибирання, і закінчуючи роботою цілих підприємств. Львів, багато років забезпечує своїх мешканців водою, завдяки існуючій міській системі водопостачання. Але, незважаючи на це, великою популярністю користуються насосні станції.

Їх використання необхідно, коли немає можливості підключитися до центрального водопостачання міста або якість води залишає бажати кращого. З такими проблемами стикаються люди, що живуть в приватних будинках. Тому насосна станція для дому річ просто необхідна. Якщо ви використовуєте будинок в якості дачі і вам потрібна вода тільки для саду і городу, то вам знадобитися насос для поливу.

На сьогоднішній день водяний насос є найвідомішою гідравлічною машиною, за допомогою якої можна піднімати воду у висоту і передавати на різні відстані. Крім того, насос для води необхідний для створення різних систем для приватного будинку, таких як, наприклад, система поливу, водопровід, каналізація, а також опалення і кондиціонування. І звичайно не обходяться без насосів насосні станції, завдяки яким Львів, деякі його підприємства і мешканці приватного сектору, у яких немає доступу до центрального водопроводу, отримують чисту воду. Якісно встановлена насосна станція для дому, прослужить вам довго, а своєчасне проведення профілактики, не дасть вам дізнатися, що таке ремонт. Щоб вибрати насос для води потрібно знати передбачуваний витрата, тиск і його призначення.

Водяний насос, в залежності від функціонального призначення буває:

  • водопідйомних, функція якого - це підняття води з глибини на поверхню. Прикладом може бути насос для поливу або насос для свердловини.
  • дренажним, з допомогою якого відкачується брудна вода. Прикладом можуть бути каналізаційні насоси.

Водоподъемный буває декількох видів: поверхневий, глибинний і циркуляційний насос.

Вибираючи насос для колодязя або насос для свердловини відштовхуйтеся від рівня води, оскільки поверхневий насос не підійде, якщо рівень нижче 9 метрів. А для рівня води вище, підійде і глибинний, і поверхневий. Встановлення насосів, як і їх ремонт, справа, можливо, і не складна, але для безпеки і впевненості краще нехай це буде діло, яке зроблять професіонали, а їх у Львові не мало. Поверхневий насос встановлюється на суші, а ось встановлення насосів глибинних відбувається у воді, куди їх повністю занурюють. Глибинні свердловинні насоси характеризуються як надійні й ефективні і найчастіше використовуються при підйомі води з глибоких артезіанських свердловин як в домашніх умовах, так у виробництві. Встановлюються глибинні свердловинні насоси і вертикально, і горизонтально.

Насос для колодязя створений не тільки для колодязя, але і для відбору води з природних водойм і спеціальних резервуарів. Система поливу саду і на городі, буде однаково гарна і з свердловинним насосом і з насосом для колодязя. Каналізаційні насоси використовуються для того, щоб відвести на істотне відстань від житлового приміщення стоки і запобігти застою в трубах. Циркуляційний насос забезпечує примусову циркуляцію води не тільки в системі водопостачання, але і опалення і кондиціонування.

 Автор Елена Ремотик

Ремонт водяних насосів

Индекс доверия0 Отзывов
Ремонт водяних насосів

Львів вул.Кукурудзяна2 Ринок Торпедо

Ремонтуємо водяні вібронасоси типу-Струмок,роднік,урожай,босна,джерельце,дачник,та інші.Перемотка,регулювання,запчастини,гарантія.

Монтаж насосних станцій

Индекс доверия0 Отзывов
Монтаж насосних станцій

м. Львів

Майстри нашої компанії володіють великим досвідом робіт та використовують найсучасніші інструменти і матеріали, а це в першу чергу гарант вашого спокою та комфортного життя. Монтаж насосних станцій та систем поливу.

Насосні станції

Индекс доверия0 Отзывов
Насосні станції

г. Львов, ул. Щирецкая 36

Призначенням насосних станцій є автономне водопостачання окремих об'єктів нерухомості, наприклад: приватних житлових будинків і котеджів, дач та інших побутових і виробничих будівель. Насосні станції автоматично підтримують в системі водопостачання, необх ...

Насосні станції та насоси "Зіко"

Индекс доверия1 Отзывов
Насосні станції та насоси "Зіко"

г. Львов, пр.В.Чорновола, 45а, корпус №5

Компанія "ЗІКО" займається продажем якісних насосів для води, опалення, водопостачання, водовідведення на будь-який вибір належить Вам. Для чого потрібно це диво техніки, Ми постараємося коротко викласти в цій темі. Насоси для води - це спеціальна прод ...

Ремонт насосів та насосних станцій "Техномаш"

м. Львів, вул. Зелена 149 б

Фахівці СНК «Техномаш» пропонують свої послуги з ремонту насосів. Ми проведемо діагностику Вашого насосного обладнання та усунемо неполадки, налаштуємо насосне обладнання, якщо потрібно – замінимо водяний насос на новий. Ми пропонуємо Вам також діагностик ...