banner vobu 750x100
Укладання бруківки, вкладання тротуарної плитки

Укладання бруківки, вкладання тротуарної плитки

Якщо ви будуєте приватний будинок у Львові, то повинні розуміти, що облаштуванням тільки вдома справа не закінчиться. Оскільки в порядок потрібно привести і територію навколо нього. Можливо, це будуть газони, або маленький городик, або навіть невеликий сад - кожному своє. А щоб туди було зручно пройти, необхідно зробити доріжки або садові доріжки. Крім того, всьому двору потрібно покриття для зручності та естетики. Варіантів зараз багато. Можна скористатися старими добрими матеріалами - асфальтом і бетоном. Їх укладання забезпечить вам надійне покриття надовго, але здійснити мощення та дизайн доріжок буде складно, при пошкодженні, потрібен буде або капітальний ремонт, що спричинить зайві витрати, або ямковий ремонт, який порушить створену красу. Укладання асфальту і бетону - це хороший варіант, але він більше підходить для автомобільних доріг, під'їзних шляхів промислових підприємств, складських зон, стоянок для автомобілів.

Можна спробувати облаштувати двір з допомогою бруківки, яка представлена у вигляді грубо обколотого каменю до приблизно прямокутної форми. Укладання бруківки виконується рядами, забезпечуючи порівняно рівну і гладку поверхню. Крім звичайної бруківки, використовується ще клінкерна бруківка, яку виготовляють із спеціального сорту глини "клінкеру". Вона має гладку поверхню, властивість відштовхувати воду і, завдяки цьому, і бруд, і вода не затримуються, відразу ж потрапляють у зазори між плиткою. Як бачите, клінкерна бруківка - це практичний натуральний продукт, який виходить завдяки взаємодії води, вогню і особливої глини.

Що представляє з себе укладання бруківки, ви могли бачити у Львові на вулицях і в парках, біля входів у магазини та торгові комплекси. Популярність бруківки полягає в її стійкості до морозу і хімічного впливу, різноманітність кольорів, форм і фактур. Зазвичай бруківка виготовляється з твердих порід - граніту або базальту. Така укладання каменю використовувалася ще з давніх часів для сильно завантажених доріг. Укладання каменю менш твердих порід, таких як вапняк або сланець, призначена для менш затребуваних доріг, тротуарів для пішоходів, а також популярно мощення та дизайн доріжок в садах і парках у багатьох містах, і Львів не є винятком.

Ще одним матеріалом, який часто використовується для облаштування дорожніх покриттів, є тротуарна плитка. Завдяки різноманітності форм, кольорів і фактур, укладання тротуарної плитки у вашому дворі буде незамінним гармонійним елементом загальної картини. Її можна використовувати для того, щоб зробити більшу майданчик, невеличкі стежки йди садові доріжки.

Якщо укладання тротуарної плитки була виконана якісно, то вона прослужить вам досить довго. Оскільки виготовлена тротуарна плитка з морозостійкого і міцного матеріалу, який відштовхує воду. Львів - це місто, в якому вулична плитка є продуманим елементом при облагороджуванні території. Крім пішохідних тротуарів, літніх майданчиків кафе, алей парків і доріжок у садах, вулична плитка покращує вигляд площ і набережних.

 Автор Елена Ремотик

Вкладання бруківки

Индекс доверия0 Отзывов
Вкладання бруківки

Львів

Бригада досвітчених спеціалістів професійно виконує роботи по вкладанню гранітної та базальтової бруківки, тротуарної плитки, натурального каменю, площиною від малого подвіря до великого заводу, встановлює бордюри і поребрики, стічні жолоби, водовідве ...

Кладка бруківки

Индекс доверия0 Отзывов

м. Львів

Кладемо бруківку якісно . Досвід роботи 12 років. Ціна договірна.

Встановлення бруківки та каменю “Зелений Ельф”

м. Львів

Дороги і стежини на ділянці мають безліч функцій. Це надійне тверде покриття для зручності проїзду і проходу пішоходів, і декоративне призначення. Використовуючи широкий спектр матеріалів, що існують на нинішньому ринку, з дороги можна зробити справжній в ...

Укладка бруківки, влаштування благоустрою території,  "Граніт-Стиль"

м.Львів, вул.Київська, 7

Укладка бруківки: - фірма Граніт-Стиль вкладає буківку і тротуарну плитку, натуральний камінь; - бруківки та площадки від малого подвіря до великого заводу; - встановлює бордюри і поребрики; - влаштування благоустрою території.

Тротуарна плитка, Укладка бруківки

Индекс доверия0 Отзывов
Тротуарна плитка, Укладка бруківки

м. Львів

Тротуарна плитка має досить велику довговічність, тому, як довго прослужить вам доріжка, багато в чому залежить від технології вкладання, якості проведення робіт та якості самої тротуарної плитки. Не забувайте, що тільки професійне вкладання тротуарної пл ...

Укладання бруківки

Индекс доверия0 Отзывов
Укладання бруківки

м. Львів

Працюємо на ринку благоустрою 10 років. Викладаємо бруківку будь-якої складності, будь-якого виробника. Великий досвід, виконання проекту в стислі терміни. Наші ціни Вас приємно здивують! При замовленні бруківки знижка 10 %. Чому ми економимо Ваші г ...