banner vobu 750x100
Покрівельні роботи, покрівля даху, монтаж та ремонт

Покрівельні роботи, покрівля даху, монтаж та ремонт

Будинок без даху - як шия без голови. І від того, наскільки міцною буде «голова», залежить тривалість життя (в нашому разі - вдома) в цілому. Тому підходить до такого питання, як Монтаж покрівлі необхідно з особливою відповідальністю. Отже, яка покрівля краще, кому можна довірити Монтаж покрівлі і що входить у вартість покрівельних робіт у Львові.

Найбільш популярні сьогодні такі види покриття, як м'яка покрівля металочерепиця. Популярність їх пояснюється в першу чергу тим, що монтаж м'якої покрівлі, так як і укладання металочерепиці - це такий процес, який не вимагає ні особливих навичок, ні додаткової техніки. І в тому і в іншому випадку, головне - ідеально рівна основа. А так як Львів в плані розвитку будівельного ринку відсталим не назвеш, то це питання легко вирішити. Досить підібрати потрібної товщини ОСБ плиту і немає проблем з рівною поверхнею, як і не бувало. До того ж ОСБ плита - це ще і додаткова гідроізоляція покрівлі.

В цілому і монтаж м'якої покрівлі та укладання металочерепиці - це два ідентичних процесу складаються з таких етапів, як утеплення даху та покрівлі негорючим матеріалом, далі проводиться гідроізоляція покрівлі, потім кладуть ОСБ плиту і вже на неї безпосередньо покрівельний матеріал. Визначившись заздалегідь з типом даху, і з вибором матеріалів для кожного окремого етапу, можна без праці зробити розрахунок покрівлі. Для цього лише необхідно знати ціни на матеріали у Львові і у скільки обійдеться сам монтаж.

Монтаж покрівлі, як вже мовилося вище, один з найбільш важливих процесів. Покрівельні роботи вимагають не лише наявності досвіду, але і відповідального підходу до процесу в цілому. Тому вартість покрівельних робіт не може бути занадто низькою, навіть у такому місті контрастів, як Львів. Тому, вибираючи підрядника, не впадайте в крайності і пам'ятайте, що висока якість дешевим бути не може. Але і переплачувати за монтаж даху не варто. Адже дах, хоч і головний, але далеко не єдиний елемент будинку. І грошей на його будівництво знадобиться ой як немало.

Покрівельні роботи, як ви пам'ятаєте, складаються з декількох етапів. Кожен з етапів важливий по-своєму. Але особливо важливо саме утеплення даху та покрівлі, тому що, навіть найкрасивіша дах, будучи холодної задоволення принесе мало. Неякісно зроблене утеплення даху, неминуче спричинить за собою частий ремонт даху, який може обійтися в чималу суму.

Тому, коли ви будете проводити розрахунок покрівлі, постарайтеся закласти в кошторис утеплювач, нехай дорогий, але якісний. Пристрій даху будинку можна порівняти хіба що тільки з картковим будиночком, в якому, якщо ослабне основа, впаде вся споруда. У випадку з будинком - слабке утеплення даху якраз таки і здатне послабити саму основу. Будинок, звичайно, від цього не звалиться, але дах доведеться міняти. А це вже набагато більш трудомісткий процес, ніж її спорудження з нуля. Адже в ремонт даху входить повна розбирання даху і її будівництво заново. А значить - ціна питання зростає вдвічі.

 Автор Елена Ремотик
Влаштування нових дахів, ремонт, реконструкція, Будекс

Львов, Петлюри 10/2

Влаштування нових дахів, ремонт, реконструкція горищ під мансардні приміщення Складання кошторису, забезпечення матеріалом. Інженерно-будівельний технагляд, обрахунок вартості будівництва і ремонту, ведення промислових та приватних ремонтів і будов.