banner vobu 750x100
Підвіконники, встановлення та монтаж

Підвіконники, встановлення та монтаж

Підвіконня сьогодні - це вже не просто частина вікна, а одна з складових загального інтер'єру в будинку. Для кого - то підвіконня - це місце для розміщення горщиків з квітами, для когось-стіл або місце, де можна посидіти і почитати книгу. Але від виконання їх головних технічних функцій підвіконня ніхто не звільняв. Підвіконня повинні перешкодити проникненню холоду всередину приміщення і тепла з нього. Підвіконня, з яких матеріалів сьогодні користуються попитом у Львові, розглянемо нижче.

Львів не має наміру повністю відмовитися від класики, і тому дерев'яні підвіконня, сьогодні все ще користуються попитом. Для виробництва сучасних дерев'яних підвіконь використовують добре просушену і просочений антисептиками деревину. Найчастіше - модрину або сосну - так сказати бюджетний варіант, трохи дорожче - дерев'яні підвіконня з дуба, граба та бука. Ну і зовсім вже ексклюзивні і дуже дорогі підвіконня роблять з меранті, венге, вишні, червоного дерева або чорного дерева.

Так як навіть найдешевші підвіконня з дерева коштують чимало, виробники намагаються трохи зменшити їх собівартість і відповідно роздрібну ціну шляхом використання у виробництві технології клеєного бруса. І якщо цей процес відбувається за всіма правилами, то по своїй міцності клеєні підвіконня, підвіконням монолітним нітрохи не поступаються. Монтаж підвіконня з дерева повинен проводитися дуже обережно, щоб ні в якому разі не пошкодити поверхню. Відремонтувати дерев'яну поверхню неможливо, і у випадку ушкодження є тільки один вихід - заміна підвіконня, який значно «продырявит» бюджет.

Підвіконнями з дерева у Львові, як і скрізь, доповнюють дерев'яні вікна. Але, як би там, не було, а не всі собі можуть дозволити «задоволення» з натурального дерева. І тому, більшість населення, ставить все-таки більш дешеві вікна - пластикові, ну і пластикові підвіконня, відповідно. І здається, зовсім про це не шкодують. Сучасні пластикові підвіконня настільки майстерно зроблені, що від дорогих дерев'яних їх досить таки складно відрізнити, принаймні, візуально. Те ж саме стосується і якості. Більш того, пластикові вироби навіть перевершують своїх дерев'яних конкурентів і за теплоізоляційними властивостями і по своїй стійкості до різних пошкоджень. Сирості вони не бояться, так само як і холоду або спеки. А ось за ціною встановлення підвіконня з пластику обійдеться в рази дешевше. Монтаж підвіконня з пластику - простий і швидкий процес. І ні монтаж, ні заміна підвіконня не потребують ніякого спеціального устаткування.

Наступні представники - підвіконня з штучного каменю. Підвіконня з штучного каменю виглядає дуже дорого і естетично. За що так цінують підвіконня з штучного каменю, так це за їх міцність і довговічність. Вони дуже міцні, невибагливі у догляді, не вигорають. Встановивши підвіконня з штучного каменю, можна бути абсолютно впевненим у тому, що заміна підвіконня не знадобиться, напевно, ніколи.

Львів - місто багатих людей. Ну, принаймні, більшість населення живе досить таки небідно. І багато хто може собі дозволити таку розкіш, як підвіконня з натурального каменю. Найбільш популярні підвіконня з мармуру і підвіконня з граніту.

Підвіконня з граніту славляться своєю довговічністю і міцністю. Встановлення підвіконня з якого то не було каменю - справа виключно професіоналів. Ваше завдання - вимагати у продавця сертифікат радіаційної безпеки, де обов'язково має зазначатися клас граніту (1-й).

Підвіконня з мармуру додадуть будь-якого інтер'єру розкоші та благородства. Єдиний їх мінус у тому, що мармур з часом тьмяніє. Але це зовсім не означає, що потрібно заміна підвіконня, для того, щоб повернуть мармуру первісний вигляд цілком достатньо шліфування та полірування.

 Автор Елена Ремотик

Гранітні підвіконники

Индекс доверия0 Отзывов
Гранітні підвіконники

м. Львів, вул. Стрийська 85А оф.213

Виготовлення і монтаж підвіконь з натурального каменю ( внутрішні підвіконня, відливи)

Гранекс - подоконники из камня и мрамора

Львов, ул. Козланюка, 7

Доставка и монтаж изделий из камня. Компания "Гранекс" предлагает приобрести подоконники из камня: гранита и мрамора. Весь спектр украинского камня представлен в ассортименте нашей компании. Лучший украинский и китайский гранит. У нас вы сможете найти ...

Качественные подоконники, Віконний Ряд

Львов, ул. Сыхивская, 2

Предлягаем качественные подоконники фирм: WERZALIT,DANKE, MOLLER, OPEN TECK. Если вы хотите познакомиться с полным ассортиментом подоконников, которые предлагает наша компания, добро пожаловать в наш офис, где вы можете все увидеть, а менеджеры-профес ...