banner vobu 750x100
Кладка цегли, стін та блоків

Кладка цегли, стін та блоків

Цегла - це найвідоміший штучний камінь, що складається з мінералів, який активно використовується як універсальний будівельний матеріал на протязі довгого часу. У сучасному Львові, можна побачити безліч будинків, як комунальних, так і приватних, кладка стін яких виконана з цегли.

Кладка стін виконується з червоної керамічної або білої силікатної цегли. В залежності від того саман або повнотіла, буде залежати його вагу, і відповідно і вага вашого будови, а також навантаження на фундамент. Стандартний розмір цегли - 250×120×65 мм, всі інші розміри є похідними і кладка цегли виходить різною. Так, наприклад, кладка блоків, кладка з цегли, який майже в п'ятнадцять разів перевищує розмір стандартного.

Цегляна кладка проводиться за однією з трьох схем (ложкова, ланцюгова, хрестова), кожна з яких робить кладку міцною, забезпечує рівномірний розподіл навантаження і дає можливість використовувати цеглу економно.

Ціна такого матеріалу залежить від типу цегли, його властивостей і призначення. Відповідно, всі ці фактори в сукупності будуть включені у вартість цегляної кладки, якщо така вам знадобиться, для спорудження якихось конструкцій або їх частин.

З важливих характеристик цього штучного каменю, які будуть впливати на вартість кладки цегли можна виділити:

  • міцність, яка визначаться після випробування цегли на розтяг, вигин і стиск;
  • теплопровідність - здатність, яка дозволяє при різних температурах всередині і зовні будівлі, передавати тепло;
  • морозостійкість, яка визначається за допомогою заморожування і відтавання до появи змін у структурі;
  • водопоглинання, вказує на кількість вологи, що цегла не може просто перейняти, але і утримати.

Конструкція, що складається з цеглин, покладених певним способом, скріплених спеціальним розчином відома як цегляна кладка.

Щоб зрозуміти яка ж вартість цегляної кладки в Львові, потрібно визначитися з видом цегли і пошукати майстрів, які не з чуток знають, що таке кладка цегли. Це можуть бути люди, які працюють підщепі, бригади або представники будівельних компаній (велика кількість таких організацій можна знайти в Львові), які професійним поглядом зможуть оцінити та підрахувати потрібну кількість цегли для вашої будівлі, допоможуть вибрати супутні матеріали, порадять вид кладки. Як бачите у вартість кладки цегли крім ціни на будматеріали входить ще й ціна за послуги будівельників, а вона може бути значною.

Виходячи з цього, ви можете вивчити нюанси цієї майстерності і виконувати кладку самостійно, адже не у всіх є можливість приїхати в Львів і забрати з собою кваліфікованих майстрів.

Одним із трудомістких процесів є кладка облицювальної цегли, оскільки така робота повинна бути виконана точно і акуратно. Якщо кладка блоків чи кладка стандартного керамічної цегли, в більшості випадків, є чорновим видом робіт, то кладка облицювальної цегли - це оздоблення фасаду будівлі, спорудження колон або поверхонь, які будуть прикрашати інтер'єр.

 Автор Елена Ремотик

Кладка цегли, блоків

Индекс доверия0 Отзывов
Кладка цегли, блоків

м. Львів

Будівельна бригада виконує весь комплекс будівельних робіт,(від фундаменту до даху, малярні , штукатурні, гіпсокартонні роботи та ін.) Кладка цегли , блоків , каменю. А також сучасне опалення . Можлива доставка матеріалів. Відповідальність та порядність г ...

Кладка внутрішніх стін і перегородок

г. Львов, ул. Княгини Ольги 21

Кладка вентиляційного каналу з цегли: 0 грн кв. м Кладка внутрішніх стін і перегородок: 40 грн кв. м Кладка несучих стін і перегородок: 0 грн кв. м Кладка облицювальної цегли з розшивкою швів: 150 грн кв. м

Кладка цегли "Янтарбуд"

Индекс доверия0 Отзывов
Кладка цегли "Янтарбуд"

г. Львов, ул. Суботивская 12

Цегляна кладка. Повний комплекс робіт-від доставки покрівельного матеріалу,проектування геометрії покрівлі-до могнтажа гонта,обробки на даху.

Кладка цегли "КП Меркурій"

Индекс доверия0 Отзывов
Кладка цегли "КП Меркурій"

м. Львів, вул.Пимоненка 3

Кладка цегли. Ремонтно-будівельні роботи Генпідрядні підрядні роботи.

Кладка цегли, блоків, каменю "РВБуд"

Индекс доверия0 Отзывов
Кладка цегли, блоків, каменю "РВБуд"

г. Львов

Висока якість ремонтно-оздоблювальних робіт. Великий досвід і професіоналізм наших спеціалістів. Робота з якісними і сучасними будівельними матеріалами.