banner vobu 750x100
Адрес
м. Рівне, вул. Біла, 16
Главный телефон
(0362) 61-73-76 (050) 435-54-01Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
ОО "Фирма Столяр" изготавливает на заказ и монтирует деревянные окна различных конструкций, а также входные, межкомнатные и балконные двери из клееного щита.

Ексклюзивні дерев'яні двері від майстрів «Фірма Столяр» - це легке і витончене оформлення будь-якого дверного отвору. Вхідні або міжкімнатні, дерев'яні двері фахівці підбирають і проектують з урахуванням дизайну інтер'єру та особливостей їх використання.

Так, дерев'яні двері не завжди покликані надійно ізолювати одну кімнату від іншої. Красиві міжкімнатні двері - це скоріше доповнення до дизайну приміщення, але часто і вони виконують важливу роль - оберігають ваш сон від сторонніх шумів, перешкоджають розповсюдженню активності малюка за межі визначеної для нього кімнати й т.д. Ви можете обрати тип дверей розроблений нашими спеціалістами, або запропонувати власний дизайн.

Отзывов (1)


Про двері фірми Столяр
Декілька років назад ми замовили вхідні двері цієї фірми,двері дуже гарно зроблені,дерев,яні,гарно стоять вже кілька років,ненабрякають і нерозсихаються.Будемо замовляти міжкімнатні також тут,хто хоче двері замовляйте,непошкудуєте і таких ніде незнайдете.

Оставить отзыв

Карта