Середа, 01.05.2024, 23:07
Вітаю Вас Гість | RSS

ТзОВ "Фірма Столяр"

Деревина – один із найдавніших відомих людству будівельних матеріалів, який завжди був і залишається популярним. Головні переваги деревини – екологічність, довговічність, широкі можливості обробки та застосування. Але це її практичні якості, а для більшості людей особливо привабливим є природня краса деревини, різноманітність її текстури, тонів, відтінків, прекрасні можливості поєднання з іншими матеріалами інтер’єра. Саме це дозволяє називати дерево елітним матеріалом.

       Вікна відіграють особливу роль як у конструкції житлового приміщення, так і в його зовнішньому вигляді і, що важливо, в житті людей, що живуть за ними. Саме вікна дозволяють проникати в наші будинки сонячному світлу. Вони не дарма називаються «очима будинків», так як саме через них ми підтримуємо зв'язок із зовнішнім світом.
      Незважаючи на те, що особливою популярністю користуються саме металопластикові вікна в силу їх дешевини й довговічності, справжні цінителі все ж таки віддадуть перевагу дерев'яним. Дерев'яні вікна, виготовлені на замовлення, поряд з функціональністю і довговічністю облагороджуть інтер'єр приміщення бездоганним зовнішнім виглядом.
       Сучасні технології пішли далеко вперед, і здається, що немає нічого простішого, ніж зробити вибір на користь вікон із синтетичних матеріалів з необхідними властивостями. Але мода на натуральне знову повернулася, тому все більше людей обирають дерев'яні вікна. Тільки вікна з дерева можуть створювати оптимальний баланс вологості і потрібний мікроклімат у приміщенні. Встановивши дерев'яні євровікна, Ви назавжди забудете про надмірну вологость. Ваш будинок буде сповнений свіжого повітря. Але головне достоїнство дерев'яних вікон - це екологічність і фітоцидні властивості, притаманні дереву, які позитивно впливають на серцево-судинну і нервову системи. Вікно - поза всяким сумнівом, один з найбільш важливих і відповідальних елементів оформлення фасаду будь-якої будівлі. З плином часу вікно з простенького пристосування для освітлення і провітрювання перетворилося на справжній витвір мистецтва, вершиною якого є конструкція сучасного євровікна.
        
Чому саме вікно? Структура деревини надає вікну з дерева красу і виразність. Деревина є прекрасним природним Термоізолятори, тому вікна відмінно зберігають тепло в приміщенні, захищають від вітру і холоду, а також ізолюють шум.
          Сучасні вікна - це оптимальне поєднання не тільки високої якості, надійності і чудових експлуатаційних властивостей, але також вишуканого стилю, художнього оформлен
ня.
          Дерево - це натуральний екологічно чистий матеріал. Дерев'яні євровікна при складанні обробляються спеціальними екологічно безпечними складами, які підвищують стійкість деревини до зовнішнього впливу;
        
-Теплоізоляція. І на сьогоднішній день, незважаючи на розвиток технологій, деревина залишається кращим теплоізолятором, рівних якому на будівельному ринку немає.
      
- Повітрообмін. У деревині йде безперервний обмін вологи та повітря, забезпечуючи приплив достатньої кількості кисню в житлове приміщення. Дерев'яні вікна прослужать ще довше, якщо раз на рік наносити на них спеціальні поліролі або лаки, які відновлюють захисне покриття деревини. Треба зауважити, що поліролі або лаки не забивають пори дерев'яної структури, тим самим не заважаючи дерев'яній рамі «дихати»;
      
-Шумоізоляція. Дерев'яні євровікна володіють підвищеною шумоізоляцією. Такі вікна надійно захистять від шуму, навіть якщо ваш будинок розташований поблизу аеродрому або залізничної станції. Висока шумоізоляція досягається також завдяки і подвійному склопакету з ущільнювачем. Тому старі конструкції дерев'яних вікон багато в чому поступаються сучасним євровікна. Дерев'яні євровікна - це майбутнє ринку віконних конструкцій!
       -Довговічність. Сучасні конструкції і якісна обробка забезпечують надійність і довгий термін служби дерев'яних євровікон. Дерев'яні вікна стійкі до перепадів температури від - 50 Зі до +50 Со

       Ви шукаєте прекрасні дерев'яні вікна, ексклюзивні вхідні або міжкімнатні двері, а може Вам потрібні вишукані дерев'яні сходи? Ми виготовимо для Вас ці речі, грамотно підберемо для їх виконання деревину відповідних порід, оздобимо якісною фурнітурою, яка прослужить вам довгі роки. А якщо ви вважаєте, що в створенні виробів з дерева не може бути творчості, запрошуємо Вас поглянути на каталог вже виконаних нашими майстрами робіт.

 




Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 40
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0