banner vobu 750x100
Адрес
г. Киев, ул. Белоруская, 30
Главный телефон
(068)392-54-72Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
(095) 775-44-11
Цена услуги от (грн)
2100.00
Фотографии (2)
ПОПУЛЯРНІСТЬ ПЕРИЛ З НЕРЖАВІЮЧОЇ СТАЛІ
Поручні з нержавіючої сталі користуються особливою популярністю. Завдяки властивостям нержавіючої сталі і красивому зовнішньому вигляду. Перила з нержавіючої сталі в наш час можна зустріти буквально на кожному кроці. Огородження з нержавіючої сталі виконують не тільки безпечну, захисну функцію, а й органічно виглядають в сучасних дизайнерських стилях. Перила з нержавіючої полірованої сталі стануть витонченим доповненням до вашого інтер'єру. Поручні з нержавіючої сталі купити можна готовими або замовити індивідуального виготовлення.

КОНСТРУКЦІЯ ПЕРИЛ
Перила з нержавіючої сталі можуть бути в різному виконанні. Наприклад, перила сходів можуть мати балясини: складатися з одних стійок, по дві на кожній сходинці сходів. Типові перила мають стійки, які встановлюються з кроком один метр або через кожні два щаблі на сходах. Стійки з'єднуються леєрами в різних кількостях від двох до шести і більше. Заповнення між стійками може бути зі скла або нержавіючих тросів. Натяг відбувається за допомогою спеціальних утримувачів троса, виконаних з нержавіючої сталі.

Поширеними розмірами для огорож з нержавіючої сталі вважаються:

стійка з труби діаметром 32х 1,5 мм;
заповнення з труби діаметром 12 х 1,5 мм, заповнення в три леера;
поручень з труби діаметром 42,4 х 1,5 мм.
Місця кріплень закриваються декоративними чашками. Труби для огорож з нержавіючої сталі можуть використовуватися квадратні й круглі, різних розмірів і діаметрів. При правильному догляді огорожі з нержавіючої сталі прослужать не один десяток років.

ОСОБЛИВОСТІ МОНТАЖУ
Найбільш популярні перила - це перила з нержавіючої сталі. Їх популярність продиктована ефектним естетичним виглядом, довговічністю, простотою монтажу. Монтаж насправді не найпростіший: він вимагає високої кваліфікації виконавців, які вміють варити і полірувати нержавійку. Але змонтувати, закріпити стійки можна на будь-який сходах. Часто замовників лякає проведення зварювальних робіт в приміщенні з ремонтом. Цього можна не боятися, оскільки зварювання в середовищі захисного газу (аргону) не дає іскор, окалин, шлаку.

Звичайно ступені, особливо з дерева, треба захистити від механічного впливу в процесі монтажу. Полірування вимагає захисту стін від пилу, при стирання полірувальних кіл. Але все це робиться акуратно, щоб не заподіяти власникам незручності. Безперечна перевага нержавійки це антикорозійні властивості, здатність не іржавіти при атмосферних опадах.
Карта