ТЕРИТОРІЯ

дизайну

Втілення мрії в реальність

"Ми стежимо за останніми тенденціями в цілому світі та готові реалізовувати самі не звичні завдання"

Олена Гаращенко

Хто ми?

Територія дизайну - це велика родина висококваліфікованих працівників закоханих в свою справу. Наш багаторічний досвід дає можливість створити саме такий сад про який Ви мріяли та який буде радувати Вас довгий час. Фахівці ландшафтної студії з легкістью розроблять проект садової ділянки, а кваліфікований персонал виконає ландшафтні роботи і догляне Ваш сад. Ми пропонуємо всі види робіт з благоустрою території, облаштування та озеленення Вашої ділянки. В асортимент наших послуг входять: ландшафтний дизайн садової ділянки, створення 3D візуалізації ділянки, підготовчі роботи, посадка рослин, монтаж систем автополиву, облаштування рулонних газонів, створення композицій з каменю, встановлення штучних покриттів, систем освітлення.


Нові тенденції, сучасні матеріали, різноманітні рослини та динамічний сад – це все синоніми нашої компанії. Звертаючись до студії "Територія дизайну" Ви 100% отримаєте дизайнерський проект, який буде не тільки ультрасучасним з продуманою системою інженерних комунікацій, а й територію, яка підкреслюватиме архітектуру будинку, та буде продовженням внутрішнього простору будівлі. Ваша ділянка перетвориться на мініатюрну копію «Едемського Саду» в якому ваша душа відпочиватиме від повсякденної метушні.

Олена Гаращенко

Засновниця компанії "Територія Дизайну", ландшафтний дизайнер.

Одна з провідних фахівців України, фіналістка конкурсів "ART GREEN FEST" 2016", "PROSTONEBA 2016", "ART GREEN FEST" 2017", та інших.

Артем Гаращенко

Головний інженер компанії "Територія Дизайну".

Має великий досвід встановлення і обслуговування зрошувальних систем.

Артем Гаращенко

Головний інженер компанії "Територія Дизайну".

Має великий досвід встановлення і обслуговування зрошувальних систем.

Чому ми?

  • Доступність
    Висока якість виконання робіт за прийнятну ціну.
  • Індивідуальний підхід
    Унікальні проєкти для кожного клієнта.
  • Ергономіка
    Застосування технологій, які позитивно позначаються на здоров'я та благополуччя людини.
  • Сучасний погляд
    Використання новітніх тенденцій та останніх дизайнерських рішень для створення революційних проєктів.

Гарантії

  • Надійність
    Використання новітніх тенденцій та останніх дизайнерських рішень для створення революційних проєктів.
  • Відповідальність
    Виконання всіх домовленостей, згідного договору.
  • Законодавчі норми
    Працюємо в рамках законодавства в сфері землеустрою, будівництва та його застосуванні до ландшафтного дизайну.
  • Якість
    Надання гарантій на якість виконаної роботи.

Як ми працюємо

Виїзд на об'єкт

Ландшафтний дизайнер виїжджає на об'єкт для зняття замірів, першої консультації по об'єкту та фіксування побажань клієнта по майбутньому проєкту.

Створення ландшафтного проєкту

Розробляється індивідуальний дизайн-проєкт, враховуючи всі побажання клієнта, особливості об'єкту, навколишньої місцевості на грунту.

Складається кошторисна документація.

Реалізація проєкту

Логістика із закупівлі та доставки необхідних рослин, матеріалів та комплектуючих, проведення всіх монтажно-будівельних робіт, озеленення за затвердженним проєком.

Обслуговування

Надання послуг з обслуговування об'єкту, виконання гарантійних забов'язань.

Факти про бізнес

  • START

    2012

    Успішна робота

    з 2012 року

  • ART GREEN FEST

    2016

    Фіналісти конкурсу

    "Art Green Fest 2016"

  • PROSTONEBA

    2016

    Фіналісти конкурсу

    "Prostoneba 2016"

  • ART GREEN FEST

    2017

    Фіналісти конкурсу

    "Art Green Fest 2017"

  • Участь в семінарах:

    "Ландшафт і місто",

    "Організація роботи ландшафтної компанії",

    "Ландшафтная організація простору" і багато інших.

  • 1.2 Га

    Наймасштабніший реалізований приватний проєкт - на 1,2 Га площі.

  • Геограція діяльності:

    м. Кривий Ріг та район,

    Дніпропетровська обл., Миколаївська обл., Кіровоградська обл., Херсонська обл.

  • 200+

    Створено більше 200 унікальних дизайн-проєктів.

Наші послуги

Ландшафтне проєктування
Найголовніший етап з підготовки місцевості до проведення ландшафтних робіт починається з художнього проєктування, тобто створення початкового плану.
На цьому етапі починається обговорення запропонованих дизайнером рішень для даної ділянки, вносяться корективи та створюється генеральний план, дендрологічний план, асортиментна відомість, план автоматичного поливу, план по освітленню території, та виконання проекту в 3D вигляді.
Всі наступні кроки по ділянці будуть відображенням професійного підходу ландшафтного дизайнера та всієї команди на етапі проєктування.

Детальніше
Посадка рослин
По-справжньому якісні ландшафтні роботи починаються з вибору якісного посадкового матеріалу. Для приживання та росту рослин важливі правильні, чіткі, техологічні дії, яких дотримуються наші фахівці компанії, що дає можлівість викорувати посадку рослин в різний сезоний період. Посадковий матеріал може бути з закритою кореневою системою (горщік, чи ком грунту упакованого в металеву сітку), та з відкритою системою (в полиэтилен).
Детальніше
Рулонний газон
Найоптимальніше рішення для власників приватних будинків і дачних садиб, які хочуть готовий сад в короткі терміни - замовити рулонний газон під ключ. Чим відрізняється рулонний газон від звичайного посіву насінних газонних трав? Тим, що рулонний газон позбавляє вас від проблем прополювання бур'янів, регулярного внесення добрив, перші три роки та гарантує чудовий результат ВІДРАЗУ, натомість посівний газон треба чекати, полоти, підживлювати, підсівати протягом довгого часу. Замовлення рулонного газону доступне від 50 мкв.
Детальніше
Система автоматичного поливу
Системи автоматичного поливу - це сучасний і зручний спосіб догляду за рослиністю. Він забезпечує максимально якісний, рівномірний полив всіх рослин на присадибній ділянці. Такого ефекту не можна отримати ручним способом. Автополив тому так і називається, що система працює автономно, без втручання людини. При її проєктуванні, враховуються всі параметри, починаючи від видів рослин на ділянці, ґрунту, рельєфу і до характеристик джерела водопостачання (загальний водопровід, власна свердловина або вода з річки).
Детальніше
Декоративні фонтани
Використання декоративних садових фонтанів при оформленні приватних територій - це сучасний та творчій підхід який зробить ділянку унікальною, зі своєрідною родзинкою. Добре підібраний декоративний фонтан наділяє загальну картину прибудинкового ландшафту неповторною атмосферою та надасть їй особливої унікальності. Наша компанія не тільки запропонує, а й виготовить та змонтує унікальний фонтан який буде підходити саме для Вас!
Детальніше
Догляд за садом
Обслуговування саду - це професійний догляд за садом, від якого буде залежати стан абсолютно всіх рослин на території, чи то звична для нас яблуня, чи екзотичний бонсай. Професійний догляд - це грамотно вибудуваний ланцюжок дій, спрямованих на забезпечення повноцінної життєдіяльності саду, який має чітко визначені часові рамки і повинен включати в себе роботи по догляду за газоном, плодовими і декоративними насадженнями.
Детальніше
Системи автоматичного освітлення
Правильно вибудуване освітлення присадибної ділянки здатне повністю змінити його, надавши особливий шарм і привабливість в нічний час. Світло повино нести не тільки функціональне навантаження, дозволяючи легко орієнтуватися на ділянці вночі, але і бути декоративним елементом, за допомогою якого можна підкреслити найбільш виграшні і красиві місця. Наша компанія якісно виконує проєктування і монтаж систем ландшафтного освітлення будь якої території . Поєднуючи останні технології, найсучасніше обладнання та комплектуючі, ми створюємо індивідуальні проєкти світлодизайну, а також здійснюємо реалізацію ландшафтного освітлення "під ключ".
Детальніше

Портфоліо

Наші партнери

У Вас є питання?

Опишіть питання у формі, і ми обов'язково з Вами зв'яжемося найближчим часом!