banner vobu 750x100
Адрес
м. Львів, вул. Городоцька, 174
Главный телефон
(067) 334-43-99Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Дизайн-студія “Зелений ельф” надає своїм клієнтам такі послуги:

- Виготовлення проектної документації;
- Замощення бруківкою чи каменем;
- Облицювання каменем;
- Влаштування системи освітлення території;
- Влаштування системи водовідведення;
- Монтаж автономних систем поливу;
- Влаштування газонів;
- Будування штучних водойм, гротів та каскадів;
- Створення струмків;
- Влаштування альпінаріїв, рокаріїв та квітників;
- Прокат інструментів (віброплити, віброноги, відбійні молотки)

На даний час ми пропонуємо весь набір підготовчих (проектних), будівельних та ландшафтних робіт. Працюємо з провідними регіональними фірмами, які продукують будівельні матеріали і посадковий матеріал.

У нас працюють досвідчені спеціалісти – є кілька різнопрофільних бригад. Наявність спецтехніки дозволяє якісно і надійно виконувати будь-які роботи. Ми також використовуємо новітні досягнення в галузі будівництва водойм, доріжок та інших елементів. Також використовуємо нововведенняв області ландшафтного дизайну.

Отзывов (2)

★

Фуфло а не ландшафтний дизайн!
Компанія, що не дотримується зобов’язань – нікому не раджу з ними зв’язуватись!
Ми домовились про розробку проекту ландшафтного дизайну ділянки, я дав аванс у три тисячі гривень, підготовка проекту мала зайняти 3 тижня. Однак, проект ми так і не затвердили – чотири рази вони скидали мені картинки, які на мою думку були нецікаві і непридатні до використання, і само собою що я відмовлявся.
Я був обурений і вимагав виконати роботу, за яку вони вже взяли передоплату. Вони вислали мені ще три зображення, які знов абсолютно не зацікавили мене, про що я звичайно ж, повідомив «Зелений Ельф».
Така «робота» тривала півроку (а не обіцяні три тижні), і після того як я нарешті примусив їх приїхати на зустріч, вони відмовились встановити чіткий термін виконання робіт, або повернути хоча б частину грошей.
Застерігаю усіх від такої «співпраці»! Не грошей шкода, а часу, на них витраченого. Абсолютно непрофесійний підхід, брехня на сайті і совковий менталітет, не ландшафтний дизайн а фуфло!

і
Це дуже хитра та нечесна фірма, будьте обережні з ними!!!!

Оставить отзыв

Карта