banner vobu 750x100
Адрес
м. Львів вул. Городоцька, 174
Главный телефон
(032) 233-20-22, (032) 233-23-33Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
"Світанок" відомий в Україні проектант та виробник фасадних систем з алюмінію: алюмінієвих систем для вікон та дверей, систем веранд, балюстрад, зимових садів, дахових ліхтарів, аркових склепінь, басейнів, та засклених переходів (пассажів),. торгівельних та заправних комплексів.

Завдяки унікальній довговічності алюміній є чудовим матеріалом для виготовлення конструкцій вікон та дверей. Вироби від "Світанку" забезпечують виняткову водо- та вітронепроникність будівель, вони є надзвичайно комфортними та, зважаючи на широку кольорову гаму алюмінію і скла, пристосовані до творчих можливостей сучасної архітектури.

Використовуючи структуральну систему можна створити ефект цілісного фасаду зі скла. Це досягається застосуванням спеціальної конструкції кріплення склопакетів без зовнішніх притискуючи профілів і дає можливість максимально втілювати задуми архітектора.

Засклені конструкції створюють враження просторовості. Кожен, хто живе й працює в оточенні засклених конструкцій, живе у відкритому просторі, зберігаючи комфорт і затишок інтер'єру.

"Світанок" - це прогрес, традиції і досвід, перевірені часом, часом, якому непідвладні вироби від "Світанку".
Карта