banner vobu 750x100
Адрес
м. Львів, вул. Грабовського, офіс 7
Главный телефон
(067) 313-25-22Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
(050) 252-15-85
Фотографии (2)
- Торгівля гідроізоляційними матеріалами Мапей і Дайтерман (Німеччина)
- Гідроізоляція від покрівель до фундаментів
- Дренажні роботи та влаштування аеробних септиків
- Ін’єкційні роботи по ремонту бетонів
- Видалення грибка і солей
- Осушення підвалів
- Горизонтальна відсічка капілярної вологи
- Ремонт руберойдових покрівель і влаштування терас
- Напайка ПВХ мембран
- Будівництво котеджів під ключ
- Реконструкція та ремонт будинків
- Реставрація фасадів і утеплення будинків
- Влаштування сучасних промислових наливних підлог
- Влаштування басейнів і герметизація паркінгів

Гідроізоляція фундаменту чи підвалу має першочергове значення, запобігає проникненню вологи в підвальне приміщення, зменшує енергозатрати на опалення будинку, усуває появу біологічних чинників таких як - грибок, солі, цвіль. Не секрет, що найкращий підвал – це сухий підвал! Проблеми з сирістю в підвалах особливо проявляються в осінньо-весняний період і навіть в будинках з добре виконаною гідроізоляцією і прокладеним прибудинковим дренажем.

Перше, що треба зробити перед осушенням підвалу- це дослідити причини появи вогкості і конденсату в приміщенні. Компанія «Гідростоп-Буд» володіє необхідним обладнанням та відповідним інструментом по замірах вологості та усуненні конденсату, влаштуванні приточно-витяжної вентиляції і визначенні рівня грунтових вод. Бо все це в комплексі мінімізує затрати на якісну гідроізоляцію, робить нас конкурентноспроможними на ринку, оскільки наш 19-річний досвід в цих питаннях відіграє надзвичайно важливу роль.

Отзывов (1)


Гідроізоляція тераси
В мене протікала тераса,при чому вода на стелі появлялася значно пізніше- від моменту закінчення опадів. Приходили з різних фірм спеціалісти і всі навипередки пропонували демонтувати плитку і робити по-новому гідроізоляцію. Викликав технолога фірми "Гідростоп-Буд", який приїхав з тепловізором і НАРОД!!! не повірете- вказав на місце можливого протікання біля дверей. Далі було просто супер: їх майстри здемонтували шість плиток і відновили гідроізоляцію матеріалом Мапеластик (Італія) з наклейкою резинової стрічки Мапебанд, Фахово і головне: без розводів на бабло.

Оставить отзыв

Карта