banner vobu 750x100
Адрес
Львів,вул. Личаківська, 18.
Главный телефон
(032) 243-04-26Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
(067) 272-01-21
Фотографии (2)
Компанія «Вікнар’Off» – виробник металопластикових конструкцій, для якого основним принципом діяльності є виготовлення продукції, що відповідає європейським стандартам, у поєднанні з високим рівнем сервісу.
На сьогоднішній день компанія є найбільшим виробником металопластикових конструкції різних конфігурацій в Західній Україні. Виробничі потужності дають можливість виготовляти до 30000 конструкцій з ПВХ у місяць.
Сьогодні компанія «Вікнар’Off» – це: виготовлення ПВХ конструкцій будь-якого виду: вікна, балконні двері, вхідні двері, балконні скління, у тому числі конструкції складної конфігурації; використання високоякісних європейських матеріалів: надійного ПВХ профілю і фурнітури виробництва компаній SIEGENIA і ROMB. використання класичного білого профілю або профілю, ламінованого в будь-який колір за бажанням замовника; суворе дотримання термінів виробництва та доставки; надання гарантій на продукцію і монтажні роботи; високий професіоналізм співробітників; конкурентоспроможні ціни; вигідні умови партнерства.
У своїй діяльності ми враховуємо потреби споживачів, а також створюємо вигідні умови для партнерства.
Ми вдосконалюємо бізнес-процеси, розширюємо географію та асортимент, впроваджуємо сучасні технології виробництва.
Ми працюємо, керуючись принципом екологічної безпеки і турботи про довкілля.
У нас є необхідний досвід, ресурси і чітка мета – ми прагнемо бути кращими на ринку вікон України.
Ми активно працюємо над розширенням мережі регіональних представництв та фірмових салонів, що дає можливість клієнтам купувати нашу продукцію в багатьох областях України.
Наші висококваліфіковані спеціалісти, дбаючи про репутацію компанії, нададуть вичерпну консультацію з питань вибору, встановлення чи ремонту пластикових вікон, а також щодо ведення віконного бізнесу.
Крім того, наша продукція відрізняється високою європейською якістю, підтвердженою відповідними сертифікатами, а також вигідною ціною.
Карта