banner vobu 750x100
Адрес
м. Львів, вул. Пекарська, 40
Главный телефон
(097) 767-67-29, (032) 244-58-38, (032) 244-58-39Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Тканинні ролети, вертикальні та горизонтальні жалюзі, римські штори, москитні сітки, нитки-кісеї. Ціни від виробника.

Завдяки сучаним візерункам і розмаїттю кольорів, тканинні ролети ідеально пасують до помешкать та офісів, виконаних в будь-якому стилі.

Колекція тканин містить матеріали з різною пропускною здатністю світла та різноманітними візерунками. За бажанням клієнта виготовляємо ролети довільних розмірів та кольорів вибраних з нашого каталогу, який налічує більше, як 250 тканин.

Можливим є також використання ролеток в дахових вікнах. На замовлення клієнта виготовляємо ролетки довільних розмірів та кольорів з нашого фірмого каталогу.

Жалюзі найчастіше використовують, як заслону проти сонця.

Монтується найчастіше безпосередньо до стелі, закриваючи великі поверхні. Можливим також є монтаж до стіни, за допомогою регульованих продовжуючих кронштейнів.

Особливою популярністю користуються вертикальні жалюзі в офісних приміщеннях. Вертикальні жалюзі виготовляютья з полосок полістерової тканини шириною 127 мм і 89 мм.

Завдяки тому, що тканина висить на гачках, що обертаються та пересуваються в алюмінієвій або пластиковій шині, можна плавно регулювати доступ денного світла до приміщення. Наша фірма пропонує дуже широку гаму тканин та кольорів, що дозволяє гармонійно поєднати наші вертикальні жалюзі з кожним інтер'єром. Керують вертикальними залюзями за допомогою шнура.

"Аркан-Декор"- фірма- виробник пропонує співпрацю фірмам та підприємцям по реалізації своєї продукції.
Карта