banner vobu 750x100
Адрес
Львів, вул.Городоцька 355
Главный телефон
(096) 857-34-50Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Компанія Інстал Груп — це досвідчена інженерна компанія, яка надає якісне і своєчасне виконання комплексу електромонтажних робіт будь-якої складності.
Ринкова цінова політика, висока якість та контроль за виконанням на всіх етапах робіт , чітке дотримання термінів - наш стиль роботи.
Виконуємо гарантійне та післягарантійне обслуговування.
Багаторічний досвід, а також технічний і кадровий потенціал компанії, дозволить гарантувати високий рівень якості, надійності і безпеки виконаних робіт.
Проводимо ліцензійні роботи на високовольтні і низьковольтні електромонтажні роботи, включаючи:
• розробка, електромонтаж і здача в експлуатацію систем електроосвітлення з електрообладнанням , освітлення об’єктів будівництва, декоративної архітектурної підсвітки, освітлення вулиць, громадських зон дозвілля;
• електромонтаж систем внутрішнього та зовнішнього електропостачання;
• електромонтаж будь-яких силових установок, трансформаторних підстанцій та розподільчих щитів, підстанцій і пунктів;
• електромонтажні роботи з улаштування щитів дистанційного керування електросистемами, прокладку і влаштування кабельних ліній та обладнання АСУ;
• монтаж захисних контурів, мереж блискавкозахисту;
• влаштування приладів обліку, автоматики для управління різними системами, роботи з включення систем електроспоживання;
• внутрішні електромонтажні роботи, в т.ч. пробивання отворів та пазів для коробок і кабелів, заміна або нова установка розеток, вимикачів, лічильників, розподільчих щитів та ін.
Електромонтажні роботи виконуються висококваліфікованими фахівцями 3-ї і вище груп допуску до виконання робіт підвищеної небезпеки.