banner vobu 750x100
Адрес
Львов, проспект В. Чорновола, 67, офіс 309
Главный телефон
(032) 244-53-00, (032) 240-72-00Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Приватне підприємство "Інтергіпс-Львів" виконує роботи згідно ліцензії АВ №409913 виданої Держархбудінспекцією України.
Основними напрямами діяльності підприємства є:

влаштування підвісних стель;
малярні роботи;
монтаж гіпсокартонних конструкцій;
укладання плитки;
інші ремонтно-будівельні роботи.

Підприємство на сьогоднішній день займає впевнені позиції в області монтажу гіпсокартонних конструкцій та влаштуванню підвісних стель, забезпечивши собі авторитет та довіру замовників.

Власний практичний досвід дозволяє запропонувати нашим клієнтам широкий спектр послуг, індивідуальний підхід та гарантію якості. Постійний контроль якості виконаних робіт - основний принцип роботи нашого підприємства.

Ми в стислі терміни можемо організувати роботу на будь-якому будівельному об’єкті житлового, адміністративного або промислового призначення. Роботи виконуються в межах погоджених замовником термінів і цін.

Також ми легко орієнтуємось і прекрасно знаєм всі доступні матеріали та маємо велику базу постачальників будівельних матеріалів.

Фахівці Нашого підприємства завжди будуть раді надати професійну консультацію та кваліфіковані відповіді на всі запитання.

Оздоблювальні роботи - заключний етап кожного ремонту або будівництва, останній штрих, після якого інтер'єр набуває стилістично завершеного вигляду. Фарбування, шпалери, декоративні роботи - все це покликано створити Ваш стиль, а інтер'єру надати неповторні риси Вашої індивідуальності.

Все це і є наша робота, мета якої максимально швидко і якісно виконати ваші побажання.
Карта