banner vobu 750x100
Адрес
04080, м.Київ, вул.В.Хвойки, буд.21
Главный телефон
(050) 266-93-13Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
(098) 896-52-99, (044) 586-54-30
Фотографии (1)
ЕКТА БУД є офіційним дистриб'ютором ТМ Авеню від ПБГ Ковальська, яка виготовляє високоякісну тротуарну плитку, дорожні елементи та елементи дизайну в різноманітті варіацій. Як передовий постачальник будівельних матеріалів, ЕКТА БУД забезпечує оперативну доставку щебня та піску, тротуарної плитки та бруківки, асфальту та дорожніх сумішей, будівельних блоків та інших кладочних матеріалів, бетону та розчину, ЖБІ та ФЕМ, а також інших будівельних матеріалів, що дозволяє значно прискорити будівельні процеси різного рівня складності.

Замовлення будівельних матеріалів в Києві та Київській області можна зробити вже сьогодні, звернувшись до менеджерів ЕКТА БУД. Компетентні фахівці з радістю відповідатимуть на всі ваші запитання та порадять найкращі будівельні матеріали для організації будь-якого будівельного процесу. Наш асортимент налічує від бетону до виробів з бетону, річного піску, кар'єрного (яружного) піску, щебеню та різноманітних будівельних матеріалів для благоустрою та озеленення.

Замовляйте будівельні матеріали у компанії ЕКТА БУД та отримуйте якісні будівельні матеріали, швидку доставку та професійні консультації. Наші експерти з радістю допоможуть вам з реалізацією будь-якого будівельного проекту!

Отзывов (1)

★★★★★

Тротуарна плитка
Замовляв в цієї компанії тротуарну плитку, гарні ціни, обслуговування також на висоті.

Оставить отзыв

Карта