banner vobu 750x100
Адрес
г. Хмельницкий
Главный телефон
(067) 383-22-21, (067) 383-22-27, (0382) 71-00-93Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Поняття «євроремонт» міцно увійшло в наше повсякденне життя. А чи знаєте ви, що воно означає? Деякі вважають, що це використання дорогих імпортних матеріалів, новітньої техніки, оригінального інтер'єру і т. д.

Складемо більш повний опис. Від початку до кінця євроремонт ведеться одним дизайнером. Професійний дизайнер, перед тим як приступити до виконання завдання, складає проект вашої майбутньої квартири.

Проект включає ескізну частина, кошториси та креслення. Так само дизайнер самостійно обирає майбутню меблі, техніку, електрику, відповідні оздоблювальні матеріали і т. д. Найчастіше дизайнери вдаються до використання технології 3D-дизайну, що дозволяє побачити «оновлену» квартиру ще до початку ремонту. Природно, проект ремонту, без вашої згоди, не прийде до виконання.

Ви зможете внести свої поправки, запропонувати інші ідеї. І все це буде відбуватися на папері, а не на ділі, що допоможе вам заощадити час і кошти. У рідкісному випадку євроремонт обходиться без перепланування. Фахівці допоможуть вам узаконити зміни, візьмуть на себе всі проблеми з перебудови.

Вартість кожного євроремонту визначається строго індивідуально. Призначається вона після особистої бесідою з замовником, коли обговорюються всі побажання і умови виконання. Так само, ціна залежить від метражу ремонтованого приміщення. Довірте ремонт професіоналам, і ви не будете розчаровані.