banner vobu 750x100
Адрес
Хмельницкий, ул. Тернопольская 19
Главный телефон
(097) 582-97-11Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Наша компанія може запропонувати вам:
Величезний вибір електричних та твердопаливних камінів різних габаритів і потужностей, мармурових і гранітних камінних порталів. Також ви можете замовити готовий каминокомплект, що ідеально підходить до вашого інтер'єру.
Наша компанія співпрацює з величезною кількістю провідних європейських виробників камінів, чавунних і сталевих топок, які зарекомендували себе на ринку як найкращі. Замовивши у нас камін ви можете бути впевнені у його високій якості, і в тому, що він прослужить вам багато років.

Великий вибір мармурових виробів, таких як: сходи (гвинтові, маршові, дерев'яні, металеві, мармурові, скляні, сходи на косоурах, сходи на бильцях, гвинтові та модульні сходи, сходи на тятивах) мармурові балясини, фонтани, статуї, мармурова плитка, великий асортимент мозаїки, декоративного каменю та багато іншого, а наші майстри можуть виготовити будь-ексклюзивне мармурове виріб по вашому замовленню.
Ми надаємо послуги доставки товару по Україні, а також встановлення вищевказаного обладнання нашими майстрами. Подаруйте собі та своїм близьким тепло і затишок.
Карта