banner vobu 750x100
Адрес
г. Хмельницкий
Главный телефон
(067) 380-30-31Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Існує думка, що металопластикові двері використовуються тільки в балконних конструкціях. Однак це вже давно не відповідає дійсності. Сфера застосування металопластикових дверей значно ширше завдяки їх унікальним якостям. Насамперед, вони надійні і стійкі до температурних навантажень, тому вони успішно функціонують в умовах суворої зими.

Крім того, металопластикові двері відрізняє високий рівень звукоізоляції. Високоміцний ПВХ зберігає свою фактуру і не деформується навіть під впливом досить жорстких зовнішніх умов, а тому є цілком відповідним матеріалом як для вхідних, так і міжкімнатних дверей.

Так як металопластикові двері стійкі до вологи, вони є кращим варіантом для установки у ванній кімнаті, басейні, сауні або кухні. В цьому плані вони явно виграють у дерев'яних аналогів, особливо якщо врахувати, що пластик легко миється звичайним чином.

Найбільше металопластикові двері полюбилися власникам приватних будинків і котеджів. Тут для цього виду дверей відкриваються великі можливості: вхід в будинок, котельня, басейн, підвал, гараж, будь-які господарські приміщення. Також металопластикові двері чудово підходять для установки в зимовому саду. По-особливому добре тут виглядають моделі зі склопакетом по всій висоті.

При грамотному використанні металопластикові двері будуть цілком гармонійно виглядати практично в будь-якому інтер'єрі. Вони можуть бути виготовлені з кольорового пластику, ламіновані під дерево, декоровані тонованим або рифленим склом. Зовні і зсередини двері можуть бути різних кольорів, наприклад, зовні - червоними, зеленими або коричневими, а всередині - білими. Така різноманітність дизайнерських рішень дозволяє успішно застосовувати двері з ПВХ в якості міжкімнатних в квартирі.

Також пластикові двері можуть використовуватися в офісних і виробничих приміщеннях - у цьому випадку для їх виготовлення застосовується спеціальний, більш потужний профіль. Міжкімнатні двері з ПВХ часто встановлюють там, де необхідно постійно підтримувати чистоту в лікарнях, поліклініках, дитячих садках.

Що стосується вхідних пластикових дверей, то для них найчастіше поставляється посилена фурнітура. Петлі повинні бути розраховані на часте відкривання. Зсередини двері обладнуються металевими підсилювачами. Також конструкція дверей з ПВХ дозволяє виготовляти моделі з підвищеним захистом від злому.