banner vobu 750x100
Адрес
Хмельницкий, ул. Заречанская 22
Главный телефон
(097) 555-51-32Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (5)
Дверна коробка виготовлена з суцільнозварний металевої конструкції з відбійником по периметру. На відбійнику і полотні дверей встановлюється гумовий ущільнювач, який забезпечує повну герметичність дверей і захищає приміщення від попадання пилу, вологи і шуму.

Дверне полотно виготовлене з суцільнозварний металевої конструкції і сталевих холоднокатаних листів товщиною 1,5 мм кожен, зварених між собою по всій довжині полотна. Внутрішність дверного полотна посилена ребрами жорсткості що надає виробу додаткову міцність.

Простір усередині дверного полотна, заповнений спеціальним наповнювачем який забезпечує теплоізоляцію приміщення і має шумопонижающими властивостями.

Двері встановлюється в дверний проріз і кріпиться на 6-ти анкерах. Дверне полотно з'єднане з коробкою за допомогою 3 петель. Це вирішує питання осідання дверного отвору в процесі експлуатації.

На поверхню дверного полотна з обох сторін, встановлюються рельєфні декоративні накладки малюнок каторых ми можемо зробити для кожного індивідуально.
Замок "моноблок" Замки з системою "моноблок" забезпечують запирання дверей за допомогою двох замків (верхнього і нижнього) в кожному по 3 ригеля.
Карта