banner vobu 750x100
Адрес
г. Черновцы
Главный телефон
(050) 948-02-45Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Виконуємо електромонтажні роботи (ліцензія).
- швидко, якісно, "під ключ".

Можливий виїзд в інші регіони.

Співробітники - електромонтажники нашої компанії - професіонали, рівень підготовки яких постійно перевіряється регулярно проводяться атестаціями.Важлива умова, здатне допомогти виконати електромонтажні роботи за помірними цінами на належному рівні - облік індивідуальних особливостей будівлі і побажань замовника.

Ці вимоги ми завжди враховуємо при складанні проектів майбутніх електричних мереж, для яких попередньо виконуємо розрахунки, пов'язані з підбором необхідного перерізу прокладаються кабелів, визначенням номіналів струмів витоку і спрацьовування автоматичних вимикачів.

Будь-звернувся замовник отримує в кінцевому підсумку повністю підготовлене, підключений,перевірене до роботи обладнання, повністю готове до використання.Працюючи з розгалуженими електричними мережами, важливо не тільки прокласти кабелі і підключити до них необхідне електрообладнання, але передбачити питання, пов'язані із зручністю нарощування лінії надалі, підключенням інших електричних приладів.

Крім цього, замовляючи у нас послуги у сфері проведення електромонтажу, клієнт отримує (у разі необхідності) повну консультацію з питань, пов'язаних із застосуванням і використанням встановлюються на його об'єкті пристроїв.

Для того, щоб подальше використання будівлі або приміщення було комфортним і безпечним, необхідно подбати про те, щоб прокладка всієї електротехнічної проводки виконувалася кваліфікованим фахівцем.