banner vobu 750x100
Адрес
Черновцы, ул. Главная, 178
Главный телефон
(050) 910-82-64, (050) 949-45-46Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (5)
Наша компанія Xvision - creative studio пропонує Вам:

- Дизайн інтер'єрів,
- Дизайн екстер'єрів,
- Ландшафтний дизайн,
- Ексклюзивний дизайн меблів,
- Дизайн кованих виробів,
- Авторський нагляд,
- Консультація дизайнера,
- Архітектурно-проектна документація,
- Будівельно-ремонтні роботи,
- Ремонт під ключ,
- Підбір та доставка будівельних матеріалів.

Дизайн інтер'єру - це гарантія неповторності Вашого життєвого простору. Багато хто досі помилково вважають, що послуги по дизайну інтер'єру абсолютно зайві, адже відмінний інтер'єр можна без праці придумати і самотужки.

Однак на практиці все виявляється по-іншому. Як і Ви, більшість наших клієнтів - це люди з зайнятим способом життя, які хочуть бачити свій дім комфортним, так і зручним. Не залежно від того, який саме стиль інтер'єру Ви віддаєте перевагу - строгий і лаконічний, авангардний і сучасний, затишний і домашній, або ж інтер'єр в класичному стилі, Ви можете бути впевнені, що наші дизайнери створять неповторний, ексклюзивний дизайн-проект, який буде гармонійно поєднуватися з Вашим характером і способом життя.

Є будівлі, які залишають нас цілком байдужими, їх, як правило, не помічають або ж намагаються не помічати. Але є будівлі, які притягують нашу увагу, викликають бажання розглянути деталі і запам'ятати їх.

Створенням саме таких проектів займається наша команда. Дизайн екстер'єрів - це робота, яка вимагає дійсно художнього підходу і абсолютної професійної чіткості. Наші фахівці - дизайнери і архітектори - це професіонали з художнім поглядом, які мають достатній досвід для того, щоб створити справді неповторний дизайн фасаду вашого будинку.
Карта