banner vobu 750x100
Встановлення кондиціонерів, обслуговування, ремонт та чистка

Встановлення кондиціонерів, обслуговування, ремонт та чистка

Кондиціонери зараз почали користуватися великою популярністю. Встановлення кондиціонерів відбувається в будинках, офісах, громадських закладах для очищення та охолодження повітря в приміщенні. У Чернівцях їх встановлюють так само і магазинах, розважальних центрах. Обслуговування систем кондиціонування і ремонт відбувається фахівцями, послуги яких можна замовити, звернувшись на фірму яка займається Встановленням обладнання.

Розберемося, як же відбувається монтаж систем кондиціонування, і які види систем бувають. Що б Встановлення кондиціонерів пройшла успішно необхідно знати пристрій і принцип роботи. У місті такі системи встановлюють фахівці. Самостійно провести монтаж системи не вийде. Тому у зв'язку із зростанням потреб населення, Чернівці починає наповнюватися фахівцями в даній області.

Побутові кондиціонери бувають таких видів:

  1. моноблочні
  2. спліт системи

До моноблочним кондиціонерів відносяться системи з виходом назовні. Серед них розрізняють побутові кондиціонери мобільні і віконні, тобто не вбудовувані і вбудовувані. Встановлення мобільного кондиціонера більш проста, для цього необхідно встановити систему так, що б була можливість вивести трубку на вулицю. Ремонт кондиціонерів такого типу є не складним.

Монтаж вбудованої системи трохи складніше, для цього готуються спеціальні кронштейни зовні будівлі, на які встановлюється частина вентиляційної системи. Обслуговування такого кондиціонера так само трохи ускладнюється. Спліт системи представляє з себе два готельних блоку один з яких кріпиться зовні будівлі, а інший залишається всередині. Встановлення спліт систем набагато складніше, адже монтажникові іноді доводиться працювати на висоті. Спочатку відбувається монтаж кондиціонера всередині кімнати, а після на вулицю виводитися другий блок. Між ними розташовується фреоновий шнур, який ні в якому разі не можна пошкодити. Встановлення спліт систем вимагає особливої уваги до деталей. Ремонт такої системи так само складний, але для професіонала немає нічого неможливого.

Ремонт кондиціонерів починається з виявлення причини поломки. Можливо, несправності зовсім і немає всього лише потрібна заправка та чистка кондиціонера. В трубках системи знаходиться охолоджуючий компонент - фреон, такий же, як і в звичайних холодильних камерах. При установці відбувається заправка та чистка кондиціонера такою речовиною, яке залишиться там ще на довго.

Чернівці надає мережа фірм надають монтаж систем кондиціонування повсюдно в будь-якому куточку міста і передмістя. Звернувшись у фірму вас ознайомлять з широким вибором охолоджуючих систем і розкажуть про всі плюси кожної з них. Підберуть і порадять систему кондиціонування, яка підійде для використання саме у вашому випадку. Майстри приїдуть в будь-який зручний вам час і проведуть монтаж кондиціонера швидко і якісно. Адже немає нічого простішого, ніж насолоджуватися приємним мікрокліматом в зручній атмосфері прохолоди.

 Автор Елена Ремотик