banner vobu 750x100
Адрес
Черновцы, вул. Сторожинецька, 1
Главный телефон
(0372) 90-10-04, (050) 434-14-94Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Компанія "КБР вікно сервіс" спеціалізується на виготовленні:

«КБР вікна сервіс» пропонує Вам широкий асортимент міжкімнатних дверей різної цінової категорії. Їх вибір обумовлюється, насамперед, дизайном кімнати.

Міжкімнатні двері бувають дерев'яні, ламіновані, шпоновані та з комбінованих матеріалів. Вони поділяються на гладкі і фільончасті (різьблені). Також застосовуються вікна, алюмінієві і пластикові вставки. Міжкімнатні двері з дерева є найдорожчими. Вони довговічні і можуть підлягати ремонту.

Ламіновані міжкімнатні двері відрізняються використанням декорованою під дерево плівки. Шпон буває натуральний і штучний. Штучний шпон - це покриття, виготовлене у вигляді деревної структури, тоноване будь-яким відтінком. Недолік полягає в схильності зовнішніх впливів.

Міжкімнатні двері, шпоновані натуральним шпоном може бути дерев'яною або виготовленої за типом мезонитовых. Міжкімнатні двері з комбінованих матеріалів, із застосуванням деревоподібних матеріалів, практично не поступаються за якістю дверям з масиву. Вони дешевше і менш схильні до реакції на зміну вологості в приміщенні.
Карта