banner vobu 750x100
Ремонт квартир, євроремонт, ремонт квартир і будинків під ключ

Ремонт квартир, євроремонт, ремонт квартир і будинків під ключ

Таке поняття як «Євроремонт», напевно, чули багато хто. Що ж це таке і в чому полягають особливості його виконання? Перш ніж починати робити Євроремонт, визначитеся з тим, який саме вид ремонту вам потрібно. Послуги з ремонту квартир і офісів пропонують три категорії: косметичний, Євроремонт середнього класу і Євроремонт вищого класу.

Потрібно знати виконання яких робіт передбачає кожен з перелічених видів ремонту. Що таке косметичні ремонтні роботи напевно всі знають - це невеликий марафет квартири. Ремонт квартир під ключ середнього класу - це зміна форми стін, заміна дверей і вікон, установка перегородок і т. д. Вищий клас Євроремонту - це капітальний ремонт квартир або офісів, з повним набором дизайнерських робіт. Такий комплексний ремонт квартир найчастіше обходиться недешево, але все залежить від складності робіт і від їх кількості. Наприклад, якщо роблячи середній ремонт в Рівному або будь-якому іншому місті, робочі, або ви самі, можете допустити неоднаковий малюнок на шпалерах, то якісний ремонт будинків вищого класу такого не допускає.

Якщо ви вирішили робити подібний ремонт квартир під ключ високого класу, то вам необхідно почати його з дизайн-проекту, виконавця якого, вам може надати будь-місто, наприклад, Рівне.

Не варто думати, що «люксові» ремонтні роботи, застосовуються тільки якщо потрібно зробити ремонт квартир в новобудовах. Якщо ви хочете здійснити, наприклад, ремонт однокімнатної квартири в будинку, який було збудовано кілька десятків років тому, то ви цілком можете це зробити.

Якісний ремонт будинків передбачає обов'язкове виконання деяких умов:

  • Обов'язкова установка металопластикових вікон або сучасних дерев'яних.
  • Терміновий ремонт квартир або не терміновий, передбачає встановлення дверей з цілісного дерев'яного масиву або ж підробку високої якості.
  • Кухня та санвузол відбуваються тільки високоякісної плиткою, яку можна придбати в Рівному та інших містах.
  • Незалежно від того, виконується ремонт квартир в новобудовах або в старих будівлях, вся сантехніка, яка буде присутня там, повинна бути новою і сучасною.

Що ще відрізняє Євроремонт від звичайного ремонту? Звичайний терміновий ремонт квартир, найчастіше, не передбачає підвісна стеля, викладку паркету на підлозі, поліпшення шумоізоляції, застосування декоративної штукатурки замість шпалер і т. д. Ремонт класу «люкс» все це включає.

На скільки складно буде виконувати Євроремонт буде залежати від того, що саме ви хочете, щоб він включав в себе. Зробити, наприклад, «люксовий» ремонт однокімнатної квартири своїми руками реально. Все залежить від ваших фінансових можливостей, навичок і знань у цій області. Краще, звичайно, звернутися до фахівців, яких може надати вам будь-місто, наприклад, Рівне. Виконувані ними послуги по ремонту квартир так само будуть залежати від ваших бажань і фінансових можливостей. Комплексний ремонт квартир, природно, коштує дорожче.

Якщо ви задумали робити капітальний ремонт квартир, то будьте впевнені, що результат вас не засмутить. Після такого ремонту квартира завжди виглядає шикарно. Ви, швидше за все, не впізнаєте її після проведеного там Євроремонту.

 Автор Елена Ремотик
Якісний євроремонт за доступними цінами

м. Рівне

Акуратно та якісно виконаємо євроремонт квартир та будинків "під ключ" (лицювання плиткою, шпаклювання, укладка ламінату, укладання вагонки).Комплексний ремонт магазинів, офісів, квартир. Вкладання блоків, цегли, утеплення фасадів, бетонні роботи, зва ...