banner vobu 750x100
Утеплення фасадів, будинку, стін, зовнішнє утеплення, теплоізоляція

Утеплення фасадів, будинку, стін, зовнішнє утеплення, теплоізоляція

Утеплення стін, Рівному та інших містах, допоможе зберегти тепло у вашому домі. Саме утеплення фасадів, а не внутрішніх стін будинків, може принести результат, який ви хочете отримати виконуючи утеплення будинку, тому що:
  1. Захищаються стіни будинків від різних температурних перепадів і впливу опадів.
  2. Випадання конденсату може допомогти уникнути саме утеплення фасаду.
  3. При утепленні фасадів використовуються легкі системи утеплення, що забезпечує шумоізоляцію житлових приміщень.
  4. Якщо робити Утеплення стін зовні, то з допомогою фасадного декору, штукатурок і фарб, можна надати вдома архітектурної краси.
  5. Утеплення будинку зовні досить міцне і може захистити від механічних і атмосферних пошкоджень.

Виконуючи утеплення покрівлі, враховуйте умови, при яких вона буде використовуватися:

  • температурні перепади;
  • добова кількість опадів;
  • сейсмічна активність місцевості
  • наслідки від механічних пошкоджень, через факторів різного характеру;
  • навантаження вітру.

Якщо теплоізоляція вашого будинку виконувалася без урахування вищевказаних моментів, то утеплення дерев'яного будинку або будинків з інших матеріалів, які надає у продажу Рівно, і інші міста, буде супроводжуватися різними проблемами.

Утеплення фундаменту, також як і утеплення балконів, має 3 основних напрямки роботи:

1. Теплоізоляція миноватой або пінопластом.

В якості матеріалу, за допомогою якого відбувається утеплення стін зовні, використовується пінопласт або миновата. Що стосується утеплення пінопластом, то це легкі, навісні «мокрі» фасади.

2. утеплення стін сендвіч панелями

Така теплоізоляція стін відбувається за допомогою сендвіч панелей, які, виконуючи утеплення будинку або утеплення балконів, розташовують між несучою стіною і декоративної.

3. Утеплення покрівлі пресованої целюлозою

Утеплення таким методом заслуговує особливої уваги. Його застосовують для того, щоб утеплити балкон, так і для того, щоб виконати зовнішнє утеплення. Целюлоза - це екологічно чистий матеріал, який коштує досить дешево і забезпечить ефективне утеплення фундаменту. Природно, незалежно від того, хочете ви утеплити балкон або вас цікавить теплоізоляція стін, все одно будуть з'являтися якісь проблеми. Як уникнути цих неприємностей, вам може підказати архітектор, який займався проектом вашого будинку. Ви також можете звернутися до архітекторів, яких може надати Рівне та інші міста. Як ефективно утеплити балкон або виконати утеплення дерев'яного будинку в цілому може пояснити тільки фахівець.

Зовнішнє утеплення - це необхідна процедура, якщо ви хочете, щоб у вашому будинку панували тепло й затишок. У Рівному та інших містах, ви можете знайти компанії, які виконують утеплення фасаду швидко, а головне, якісно. Скориставшись послугами фахівців, ви неодмінно будете задоволені результатом.

 Автор Елена Ремотик
Мы занимаемся утеплением стен фасадов, ДомоСервис

г. Ровно

Достоинства наружной фасадной теплоизоляции: Прочный и эстетичный фасад Снижение расходов на отопительную систему и котел Обеспечение высокого уровня энергосбережения Увеличивает срок службы несущих стен благодаря уменьшению возник ...