banner vobu 750x100
Адрес
м. Рівне
Главный телефон
(097) 353-19-76Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Система''PROVEDAL'' - серія розсувних конструкцій використовується для заскління балконів та офісних перегородок. Призначений для виготовлення разсувних, що легко знімаються вікон, а також відкривних чи глухих вікон, товщиною 4 або 6 см.

Профіль екструдований із сплаву алюмінію 6063 (UNE 38.337), може бути анодований методом анодного окислення або помальований методом електростатичного напилення в білий колір. Допускається встановлення як одинарного скла, так і склопакету товщиною до 16 мм, але можливість встановлення склопакету, як правило не використовуєтся, так як цей профіль являється "холодным" і встановлення склопакету не є доцільним.

Спеціальна конструкція профілю рами з направляючими для роликів забезпечує покращене ковзання стулки, запобігає виробленню підшипників. Велика кількість додаткових типів профілю для вирішення різноманітних монтажних завдань. У одній рамі можливе виконання від 2-х до 6-ти рухомих стулок. Можливе комбінування глухих і розсувних секцій, а також скління не лише прямих лоджій, але також балконів і лоджій складніших конструкції.

Варто звернути особливу увагу на те, що завдяки широкому вибору з`єднувачів, додаткових і декоративних елементів, алюмінієві системи PROVEDAL дозволяють втілити широкий спектр дизайнерських рішень. Переваги розсувних балконів і лоджій з алюмінію:

1. Економія простору. Розсувні стулки відчиняються паралельно площині балконної рами, а значить не забираються дорогоцінні метри Вашого балкона. Ви можете розміщати вазони на підвіконнику не боячить, що при відкриванні вікна їх можна перевернути.

2. Мала вага конструкції. Завдяки використанню алюмінію конструкція балконної рами буде міцною і в той же час значно легшою, ніж при засклінні металопластиковою рамою. Це дозволяє використовувати розсувні алюмінієві системи для балконів та лоджій, в яких не допускається велике навантаження.

3. Довгий термін служби. Використання алюмінію в розсувних конструкціях забезпечує найдовший термін служби меред всіх існуючих на сьогодні вікон - близько 80 років. Крім того, алюміній не піддається корозії, легкий та вогнетривкий матеріал, що робить таку раму майже ідеальною.

4. Екологічна безпека. Алюміній - це екологічно чистий метал, який не містить важких домішок та не виділяє шкідливих речовин.

5. Елегантний зовнішній вигляд та відмінне світлопропускання. Балконна рама виготовляється з тонкого та міцного алюмінієвого профілю, що дозволяє збільшити розміри скла та поступлення світла в приміщення.

6. Безпека. Відкриванню балконної рами ззовні перешкоджає надійна система блокування закритих стулок замком-клямкою.

Недоліки розсувних балконів і лоджій з алюмінію:
1. Розсувні алюмінієві конструкції не здатні утримувати тепло на балконі.
2. При сильному вітрі стулки "тремтять",- існує небезпека їх виривання з направляючих.
3. Нижня направляюча недостатньо захищена від попадання опадів, взимку в ній утворюється лід, що унеможливлює відкривання.