banner vobu 750x100
Адрес
м. Рівне, вул. Котляревського 2. (головний офіс) (1-поверх)
Главный телефон
(0362) 40-02-15, 26-46-09, (097) 677-99-10Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Графік роботи:
Пн-Пт - 9:00-19:00, Сб - 9:00-16:00, Нд - вихідний

Вертикальні жалюзі - це поєднання затишку та стилю. Вони створюють у приміщенні особливу приємну і теплу атмосферу завдяки тому, що пропускають до кімнати м'який і розсіяне світло.

Вертикальні жалюзі випускаються з тканини, пластика і з таких натуральних матеріалів, як соломка і джут. Тканинні вертикальні жалюзі - найбільш поширений варіант. Завдяки великому вибору кольорів вони легко вписуються в інтер'єр, як квартир, так і офісів.

Вертикальні тканинні жалюзі чудово поєднуються зі шторами, але, в той же час, можуть стати єдиним і самостійним нарядом для вікон у кімнаті. Ці жалюзі не вигоряють на сонці, прості в застосуванні і покриті спеціальними розчинами, які відштовхують пил і вологу. Що стосується, пластикових вертикальних жалюзі, то вони почали завойовувати популярність порівняно недавно. Такі жалюзі чудово підходять для приміщень з підвищеною вологістю, наприклад, кухні або сауни. Вертикальні пластикові жалюзі не втрачають форму, не вигорають і не забруднюються. Жалюзі з джуту і соломки також з'явилися на ринку порівняно недавно, однак вже встигли завоювати популярність, в першу, чергу завдяки своєму елегантному вигляду, який підкреслить стиль будь-якого приміщення.

Вертикальні жалюзі виготовляються з шириною ламелей 87 мм і 127 мм, тому їх можна підібрати як для великих, так і не дуже великих вікон. Вертикальні жалюзі просто регулюються, з їх допомогою легко змінювати рівень освітлення кімнати. До того ж ці жалюзі дуже практичні, виглядають неймовірно красиво і доповнюють інтер'єр.

Виготовлення на протязі 1-3 робочих днів. У літній час за 10-14 робочих днів.
Карта